Inaktiv platsannons

Uppdragsledare inom EL som vill vara med och forma framtiden i Uppsala! i Uppsala län

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Vill du precis som vi göra skillnad på riktigt? Hos oss på Sweco är du med och formar framtiden!

El- och telesystemen blir mer och mer komplexa och den tekniska kompetensen är viktigare än någonsin, därför arbetar vi på Sweco med de senaste tekniska konsultverktygen för att kunna optimera för våra kunder. Hos oss värderar vi nyfikenhet och viljan att påverka. Även om vi är ett stort nationellt företag så är den lokala förankringen avgörande för oss. Våra medarbetare är nyckeln till framgång och därför erbjuder vi fortlöpande kompetensutveckling och kunskapsutbyte med kollegorna runt om i landet.   

Varför jobba hos oss?

Vi expanderar och vi söker därför nya kollegor som vill arbeta med att leda andra i uppdrag. Vi söker nu uppdragsledare med El/Tele-kompetens till vår verksamhet i Uppsala. Du kommer att arbeta i nära samarbete med våra elinstallationskonsulter, lokalt, regionalt och nationellt.

På Sweco är vi engagerade och tar stort ansvar för våra uppdrag. Vill du vara med och bidra med din kunskap och kompetens? Vill du vara med och leverera de bästa och mest hållbara lösningarna till kunden? Då är du varmt välkommen till oss!

På Sweco erbjuder vi ett hållbart arbetsliv, en balans mellan arbete och fritid. Ett stort plus är att vi har roligt tillsammans varje dag.

Din framtida roll

Som konsult inom El/tele kommer du exempelvis arbeta med:

  • Projektering och utredning i spännande uppdrag. Våra beställare är bl.a kommuner, landsting, statliga verk, fastighetsbolag, industribolag, entreprenörer och byggbolag med tyngdpunkten i Uppsala och Mälardalen.
  • Tjänsteutbudet är brett och omfattar allt från rådgivning och projektering till kontroll och besiktning inom EL/Tele och säkerhet.

Att arbeta hos Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Vi strävar alltid efter att uppnå bästa resultat i våra uppdrag, vilket kräver starka team och stor entusiasm, tekniskt kunnande och samarbete. 

Ledarskapet

”Våra ledare på Sweco är närvarande, vi står för öppenhet och vill coacha och driva utveckling av medarbetare och tekniska lösningar framåt. Vi har en bygger relationer med våra kunder för långsiktigt samarbete. Vi inspireras av människor som drivs av att förbättra. Vi tror på teamwork och att hjälpa andra. På Sweco värnar vi om ett hållbart arbetsliv och ledarens roll är att vara en god ledare som stöttar dig och din utveckling. Vi tror på individens potential och att det mesta är nåbart så länge man är villig att jobba för det. Att just Du kan nå oerhört långt, om du själv vill!”

Dina erfarenheter

För att passa som konsult hos oss tror vi att du har:

  • Relevant teknisk utbildning från Universitet/Högskola/Yrkeshögskola
  • Minst 5 års erfarenhet av EL/tele genom tex. Projektera, leda projektering, utredning, byggledning.
  • Erfarenhet av konsultbranschen. Erfarenhet som elinstallatör är meriterande.
  • Svenska språket i tal och skrift (uppdragen kräver det)

Vem är du?

Du är en engagerad, nyfiken och ansvarstagande person som gärna delar med dig av din kunskap och din kompetens. Du har lång erfarenhet från jobbet som konsult, alternativt motsvarande kompetens förvärvad i entreprenadbranschen. Din servicenivå är hög, du är självdriven och du föredrar ett transparent och coachande ledarskap. Vi tror att du intresserar dig för att leda uppdragsgrupper i större uppdrag men även att arbeta självständigt i mindre projekt alternativt i rollen som teknikansvarig/ handläggare.

Ansökan

På grund av semestertider så kommet vi påbörja rekryteringen först efter avslutad ansökningsdatum 2022-08-31. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Varmt välkommen med din ansökan!

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Är du engagerad, nyfiken, ansvarstagande och vill bidra med din kunskap? 

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

27-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uppsala län
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej