Inaktiv platsannons

Teknikansvarig / Uppdragsansvarig inom VA till Stockholm

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Vill du vara med och driva några av de stora och utmanande uppdragen för VA? Missa då inte tillfället att komma till oss på Sweco Environment för att vara med och skapa framtiden! På Sweco skapar vi morgondagens samhälle- tillsammans!

Vi söker erfarna teknikansvariga som blir nyckelpersoner i vår organisation och har en inflytelserik roll i framstående projekt som ni driver tillsammans med ert uppdragsteam.

Varför jobba hos oss?
Vi ser ett fortsatt rekryteringsbehov och erbjuder dig att komma till en stor och väletablerad arbetsgivare med bredast kunskapsbas inom VA, ledningsteknik och ledningssamordning. Våra konsulter erbjuder tjänster inom hela kedjan, från utredning till projektering i olika skeden, samt byggledning och besiktningar.

Vi är en av de största VA-organisationerna i Sverige. Utöver de lokala kollegorna hamnar du i ett sammanhang med ca 500 kompetenta medarbetare i Sverige. Vi har nationella tekniknätverk där vi även har möjlighet att arbeta med innovationsprojekt.

Vi erbjuder en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling. Vi har många spännande projekt på gång och hjälper våra kunder med att komma fram till de bästa lösningarna inom VA-området.

Din framtida roll
De huvudsakliga delarna i din roll är:

  • Kommunikation med kunder.
  • Framdrift av projekt.
  • Samordning internt och externt med teknikansvariga, underkonsulter, övriga projektmedarbetare och självklart kunden och dess representanter, liksom i förekommande fall även exploatörer, entreprenörer, ledningsägare m.fl.
  • Att bidra till att projektmedarbetarna utvecklas i sina roller.

Ledarskapet
Du kommer att tillhöra en av grupperna i Stockholm med breda kompetenser och olika erfarenhet där är det lätt att hitta stödet som behövs i varje tillfälle.
”Jag tror på ett involverande ledarskap med tydliga förväntningar. Mitt ledarskap grundar sig på en tro av stort individuellt ansvar och frihet att styra och driva sitt eget arbete framåt. Du kommer få arbeta tillsammans med en ledare som främjar din utveckling och låter dig växa. Jag vill att mina medarbetare ska känna sig engagerade, uppskattade och stolta över det arbete vi bedriver.” Pedro Martínez, gruppchef VA-projektering Infra.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som har bakgrund inom VA, antingen från privata eller kommunala sektorn. Vi tänker oss att du är kommunikativ och nyfiken.

Vi söker dig som är en erfaren konsult eller projektledare med erfarenhet från vatten och avlopp. För att lyckas med uppdraget är det ett skallkrav att du tidigare har jobbat som uppdragsledare, teknikansvarig och/eller projektledare inom vatten och avlopp under ett flertal år. Det är meriterande om du har jobbat med stora infrastrukturs uppdrag.

Vi tror att du har en civilingenjörsexamen i botten, men det är inget krav om relevant erfarenhet finns.

Vem är du?
Du är självgående, ansvarstagande och flexibel. Du är affärsmässig och drivs av att skapa långvariga relationer. Du tycker om att samarbeta med andra och är lyhörd för våra kunders behov. För att trivas hos oss tror vi därför att du är en nyfiken person som brinner för att utvecklas och utveckla andra.

På Sweco värdesätter vi hållbarhet – öppenhet och utveckling och vi tror att du precis som vi är nyfiken – engagerad och ansvarstagande.

Ansökan
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.
Varmt välkommen med din ansökan!

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Publicerad den

27-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej