Webbutvecklare sökes till Stockholm

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

 

Vill du arbeta flexibelt, kunna styra dina dagar själv och samtidigt ha stödet från några av de vassaste inom området? Nu kan du bli en del utav vårt team och arbeta innovativt med teknik i framkant!

Varför bli en del utav oss?
Vi är arbetsgivaren som på riktigt försöker ta hänsyn till just dina behov. Hos oss får du möjlighet att påverka din vardag och arbeta med varierande uppgifter. Du kan arbeta med allt från utveckling internt hos oss eller åt någon av våra kunder. Uppdragen kan variera stort och i den mån det går kan du själv vara med och bestämma vad som passar dig. Du kan arbeta på distans eller på något av alla våra kontor landet över och samtidigt få möjlighet att vara en del utav ett team som vill stötta dig i din roll. Vi satsar även på kompetensutveckling av våra medarbetare och det finns stora interna utvecklingsmöjligheter hos oss!

Digital Services är en del utav Sweco som är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vi är nu på en spännande tillväxtresa där du kan vara med i utvecklingen och påverkan framåt. Arbetet vi gör är samhällsnära och de tekniska lösningarna som vi är med och utvecklar har en konkret påverkan på vår vardag. Vi är experter på att effektivisera och digitalisera smarta och hållbara städer och samhällen.

Vi värderar att ha riktigt roligt på jobbet samtidigt som vi gör skillnad i samhället. Sweco arbetar aktivt med hållbarhet, jämställdhet och mångfald. Det betyder bland annat att vi arbetar enligt FN:s hållbarhetsmål, att vi finns med på den gröna listan över jämställda börsbolag och att vi rekryterar kompetensbaserat.

Din framtida roll
I denna spännande roll arbetar du med många olika tekniker och ramverk såsom med de senaste teknikerna på marknaden. Detta gör du med stöd från mycket kompetenta kollegor och vi lägger stor vikt vid att du får lära dig allt du behöver för tjänsten och för din fortsatta utveckling. Vi jobbar med hela kedjan inom systemutveckling från förstudie och prototyp till utveckling i projekt och slutligen förvaltning. Du får ofta jobba med visualiseringar med geografiska data.

Dina erfarenheter och kunskaper
Du har troligtvis en högskole- eller universitetsexamen inom relevant område.

Vi söker dig som:

  • Har arbetserfarenhet av Webbutveckling i HTML, CSS, JavaScript
  • Vill jobba som konsult

Meriterande om du har erfarenhet av:

  • Ramverk som React, Node, Vue, Angular, Ember m.fl.
  • Databaser och GIS-programvaror som t.ex. PostgreSQL, Oracle, SQL Server, GeoServer och FME

Vi värdesätter även andra erfarenheter och kunskaper.

Vem är du?
För att trivas i den här rollen så tror vi att du uppskattar att arbeta målinriktat och självständigt men samtidigt kan du dela med dig av dina kunskaper och samarbeta med andra. Vi tror att du är en problemlösare som är nyfiken, engagerad och vill utvecklas i din roll. Du behöver kunna prata och skriva obehindrat på svenska, andra språkkunskaper är meriterande. 

Ansökan
Vi behandlar ansökningar löpande och efter avslutad rekryteringsprocess återkopplar vi till alla sökande.

Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

29-11-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Stockholm
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Ansök nu

Dela jobbannonsen