Inaktiv platsannons

Seniorkonsult - specialist inom hybrida plattformar i Skåne i Malmö, Helsingborg, Kristianstad

Om tjänsten

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea i Malmö/Kristianstad/Helsingborg dig som vill jobba som specialist med fokus på Cloud och nätverkslösningar. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

För att få en inblick i hur det är att vara seniorkonsult i våra team berättar vår kollega Magnus mer:

Jag arbetar som lösningsarkitekt och konsult vilket innebär att jag är med från början till slut i olika projekt. Jag träffar kunderna, lyssnar in behov och presenterar lösningarna. Blir det affär så är jag med och implementerar och installerar. Det roligaste är just att få vara med hela vägen.

Jag får göra nya saker hela tiden och för en tekniknörd som jag är det en dröm att få leka med nya prylar. Det är stor skillnad på konsultuppdragen, det kan vara varierande både i innehåll och plats i världen jag får jobba på. I en del av uppdragen får man möjlighet att resa om man vill, jag har fått uppleva platser som bland andra Australien och USA flera gånger de senaste åren.

Jag gillar hur öppet och flexibelt det är på Atea, i min roll får jag välja precis vad jag vill göra. Det är mycket eget ansvar på ett bra sätt och så länge jag gör mitt jobb så finns det en härlig frihet i arbetet. Det ska vara kul att gå till jobbet och det tycker jag att det är!

Du får utöver det Magnus beskriver även möjlighet att jobba nära våra strategiska partners med din kompetensutveckling och omvärldsbevakning. I vårt team för du både möjlighet att arbeta som en del av ett specialistteam kring större förändringar och som seniorkonsult med direkt dialog med våra kunder. Som ledare för ett team med hög kompetens har vi stort förtroende för den enskilda kollegans ansvar i sin roll.

Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som seniorkonsult är:

  • Analys
  • Design
  • Implementation
Vad söker vi hos dig

Som person känner du troligtvis igen dig på följande personliga kompetenser:

Du har ett proaktivt förhållningssätt och söker lösningar i uppkomna problem där du fungerar konstruktivt både på egen hand och i grupp. Du är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet. Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För att lyckas i tjänsten som Seniorkonsult bör du ha följande kunskaper:

  • Du har erfarenhet från branschen och specialiserad kunskap att leverera tjänster inom Cloud och/eller nätverksområdet.
  • Du har förmågan att jobba med komplexa frågor och ta fram bra lösningar till våra kunder med anpassning till deras krav och behov. 
  • Du är en person som strukturerat driver arbete enskilt eller i grupp. 
  • Du läser och skriver svenska och engelska flytande.
  • B-körkort

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som konsult. 

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö, Helsingborg, Kristianstad
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

IT | Heltidsjobb (förstajobb)