Inaktiv platsannons

Vill du utvecklas till RPA-utvecklare? i Eskilstuna, Jönköping, Kalmar, Karlskrona, Karlstad, Linköping, Norrköping, Skara, Växjö, Västerås, Örebro

Om tjänsten

Vill du vara med och forma framtidens digitala samhälle? Är du nyfiken på programmering? Brinner du för automatisering och framtagande av nya digitala processer? Då har vi utmaningen för dig! Just nu söker vi på Atea region Mitt dig som vill jobba som RPA-konsult med fokus på systemutveckling. Det viktigaste för att lyckas i rollen är att du känner ett stort engagemang för rollen och arbetsuppgifterna, vi kommer att ge dig den utbildning, stöttning och utveckling som behövs för att växa i rollen. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Du kommer att vara en del av regionens affärsområde Information Management där vi just nu behöver utöka vår leveransförmåga inom RPA som är ett av Ateas satsningsområden. I rollen kommer du att driva utvecklingen av automatiseringsarbetet. Som regional medarbetare kommer du att stötta samtliga kontor inom regionen vilket innebär visst resande i tjänsten.

Som RPA-utvecklare ansvarar du för att hjälpa våra kunder med att automatisera repetitiva arbetsuppgifter och att effektivisera sin verksamhet. Det innebär att du kommer att jobba med den tekniska valideringen av utvalda processen för att därefter utveckla processerna med hjälp av RPA-verktyg. Ditt fokusområde kommer att aktivt driva utvecklingen av automatiseringsarbetet. Tillsammans med dina kollegor kommer du också arbeta aktivt i kunddialogerna. Hos oss får möjlighet att arbeta med många spännande kunder i olika branscher. 

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Vi ser att du planerar ditt arbete effektivt, är organiserad och prioriterar väl för att hålla deadlines. Du har lätt för att anpassa dig till nya förhållanden. Du sätter höga mål för dig själv och söker aktivt utmaningar samt utvecklingsmöjligheter.

För att lyckas i rollen behöver du:

  • Stort driv och vilja bli en stjärna inom RPA
  • Programmeringskunskap i exempelvis Java, C# eller Python är meriterande
  • Erfarenhet av UiPath, Blue Prism, Automation Anywhere eller liknande är meriterande
Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Richard Forslund, affärsområdeschef Information Management, på richard.forslund@atea.se. På grund av semesterperiod läser jag mejlen sporadisk men jag återkopplar till dig så snart jag har möjlighet. 

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Publicerad den

23-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Eskilstuna, Jönköping, Kalmar, Karlskrona, Karlstad, Linköping, Norrköping, Skara, Växjö, Västerås, Örebro
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

IT | Heltidsjobb (förstajobb)