Inaktiv platsannons

Platschef till Atea i Sundsvall

Om tjänsten

Är du en engagerad ledare som brinner för att nå gemensamma mål, bygga relationer och skapa affärer? Då kan det här vara tjänsten för dig! Just nu söker vi på Atea Sundsvall dig som vill jobba som platschef hos oss med ett driv för att tillsammans utveckla kontoret till nästa nivå. På Atea är våra medarbetare vår främsta tillgång och det är av största vikt att ledarskapet präglas av Ateas värderingar, vilket inkluderar engagemang, personligt ansvar och laganda. 


Din roll i laget

I rollen som platschef kommer du att leda och utveckla den lokala verksamheten för att tillsammans nå uppsatta mål. Som platschef kommer du att leda den lokala ledningsgruppen och även ingå i den regionala ledningsgruppen. 

Dina fokusområden kommer att vara medarbetare, kunder och att skapa långsiktig lönsam tillväxt. Det innebär att du kommer säkerställa att vi attraherar och bidrar till medarbetares utveckling samt att det finns en god samhörighet och ett gott engagemang på kontoret. Du kommer att vara delaktig i att bygga relationer och affärer med kontorets viktigaste kunder. Hos oss erbjuds du en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och verksamhetens kunder. 


Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Till den här tjänsten söker vi dig som brinner för att leda och motivera andra samtidigt som du har förmågan att få gruppen att nå uppsatta mål. Du är utåtriktad och har en god förmåga att bygga relationer och skapa affärer. Du är affärsmässig och har god förståelse för kunder, marknad och ekonomi. Med din strategiska förmåga och helhetstänkande ser du sakers långsiktiga betydelse och vidare konsekvenser. 

För att lyckas i tjänsten som platschef behöver du ha följande kompetens:

  • Haft personalansvar och deltagit i ledningsgruppsarbete
  • Arbetat med att bygga relationer och skapa affärer
  • Det är meriterande att ha arbetat inom it-branschen samt att ha god kännedom om det lokala näringslivet och marknaden 

 

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

 

Ansökan och kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Tomas Mörth, regionchef, på telefon 070 518 47 07 alternativt via tomas.morth@atea.se. Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen för alla människor, då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering. Varmt välkommen med din ansökan! 

Publicerad den

27-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundsvall | IT | Heltidsjobb (förstajobb)