Inaktiv platsannons

Butikssäljare kassa/spel Coop Norberg

Om tjänsten

Vi söker dig med erfarenhet av kassa och spel till en tjänst som butikssäljare!

Vi söker dig som är serviceinriktad, matintresserad och positiv som vill se till att kunderna får branschens bästa kundbemötande och att butiken håller högsta kvalité ända fram till stängning.

Du har ett öga för detaljer och engagemanget för att skapa en välkomnande, säljande och inspirerande butik. Du drivs av utmaningar, ser möjligheter och har en vilja att hela tiden utveckla och effektivisera såväl verksamheten som dig själv.

Du kommer att vara butikens ansikte utåt och det kräver att du på ett professionellt sätt kan tillgodose våra kunders behov. För att lyckas i rollen som butikssäljare hos oss ser vi att du serviceinriktad, har god samarbetsförmåga och trivs i ett högt tempo och känner dig trygg i stressiga situationer. Tillsammans med dina medarbetare bidrar du med att butiken är säljande, i ständig utveckling och attraktiv för att alltid överträffa våra kunders förväntningar.

Tjänsten är ett vikariat på ca 34 tim/vecka. Tillträde sker under augusti enligt överenskommelse och vikariatet sträcker sig tom sommaren 2023. Arbetstiderna varierar mellan dag, kväll- och helgpass. Eftersom dina arbetsuppgifter främst kommer vara förlagda i kassa och spel så är tidigare erfarenhet inom dessa områden ett krav.

Publicerad den

23-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Norberg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Norberg | Detaljhandel | Deltidsjobb