Inaktiv platsannons

Liseberg Grand Curiosa Hotel söker Service Operation Manager i Göteborg

Om tjänsten

Liseberg Grand Curiosa Hotel söker Service Operation Manager
Liseberg AB

"Stig in genom dörrarna till ett hotell som väcker såväl nyfikenhet som äventyrslust.
Kuriositeter, knasigheter och märkvärdigheter väntar i varje hörn - som gjorda för att låta dig försvinna in i en annan värld"

Jubileumsprojektet - ett parkintegrerat upplevelsehotell och en vattenvärld – tar nästa steg. Det är nu dags att fokusera på projektets pre-opening-fas samt driftsättning! För Liseberg Grand Curiosa Hotel:s del innebär det att vi behöver utöka den grupp av nyckelspelare som tillsammans bidrar till Lisebergs största satsning någonsin.

Lär dig mer om Grand Curiosa Hotel och säg "Hej!" till din framtida ledare Jason Alderton...

I tjänsten som Service Operation Manager inkluderas ett övergripande operativt och taktiskt ansvar för att utveckla och säkerställa kvalitets- och servicenivån inom hotellets mat- och dryckesenheter. Inledningsvis har du till huvuduppgift att bygga din avdelning organisatoriskt genom att planera, förbereda och färdigställa den operativa verksamheten inför öppning och under uppstartsskedet. Du formar ditt kompetenta team av Service Managers (restaurangchefer) som sedan får ditt stöd i arbetet med att skapa fungerande rutiner och lösningar, ser till att myndighetskrav och gällande lagkrav följs och att blivande kollegor får behövlig introduktion och utbildning. Som chef över ett antal Service Managers samordnar du de olika restaurangernas resurser och finns som en närvarande och engagerad ledare.

På sikt, när öppningsfasen väl har passerats och rutiner och detaljer sitter, består arbetet till en större del av de sedvanliga uppgifterna som hör hemma i din roll som Service Operation Manager; övergripande personalansvar för restaurangernas medarbetare, ekonomiskt intäkts- och kostnadsansvar samt arbetsmiljö- och miljöansvar. Du rapporterar till hotellets F&B Manager.

Eftersom hotellets organisation i dagsläget inte är helt fastställd kan det hända att tjänstens innehåll justeras något under resans gång.

Jason beskriver rollen i korthet...

Vem är du? Vi tror att du är en riktig senior i rollen som Service Operation Manager! Du får gärna ha relevant eftergymnasial utbildning med dig i bagaget, och vana av att leda andra i arbetsledande funktion. Du är en van och trygg ledare som gärna har arbetat i uppstartsfas i liknande tjänst, men som också vill jobba långsiktigt och utvecklande när vardagen rullar på. Du kan hantera stora arbetsgrupper där många olika kulturer representeras, och du sprider yrkesstolthet och värme bland dina medarbetare. Ditt ledarskap präglas av prestigelöshet, ärlighet och tydlighet, samtidigt som du inte tvekar att hjälpa till där det behövs som stöd för dina medarbetare. Vi värdesätter om du har ett brinnande hållbarhetstänk i ditt arbete och bidrar till att Liseberg tar steget mot ökad hållbarhet. Är du en person som ser lösningar snarare än problem, och som gillar struktur, ordning och reda – ja då kan du vara den vi söker!

Liseberg Grand Curiosa Hotel öppnar under våren 2023. Vi vill gärna ha dig med i vårt team redan under hösten 2022 – vi har ju massor av härliga uppgifter att checka av innan det är dags att öppna dörrarna till vår fantasifulla värld! Du är varmt välkommen att höra av dig om du har frågor om tjänsten till hotellets F&B Manager Jason Alderton på telefon 0704-441946 eller mail jason.alderton@liseberg.se.

Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen.

Vi tar tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt, senast den 7 augusti 2022.

Läs gärna mer här:

Publicerad den

21-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av jobb
Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej