Inaktiv platsannons

Mamma Mia the Party på Rondo höst och vinter 2022 i Göteborg

Om tjänsten

Mamma Mia the Party på Rondo höst och vinter 2022
Lisebergs Restauranger, Liseberg AB

Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,4 miljoner gäster årligen. Verksamheten består av nöjespark, restauranger, teatrar och boende, och sysselsätter omkring 350 årsanställda och ca 2300 säsongsanställda. Liseberg omsätter årligen ca 1,2 miljard kronor och ingår i koncernen Stadshus AB som är helägt av Göteborgs Stad.

MAMMA MIA! the Party- vill du vara med och skapa magi!

Den fiktiva och underbart exotiska grekiska tavernan och dess lika exotiska värd, Nikos Taverna, har nu magiskt förflyttats till Rondo! När du går genom dörren kommer det att kännas som om du hamnat i hjärtat av en grekisk paradisö!

Här kommer du arbeta i en miljö där ABBAs låtar spelas och en festen aldrig tar slut. Gästerna äter en fantastisk Medelhavsmeny, dricker, sjunger, dansar i en Mamma Mia-värld.

Genom ett unikt samarbete mellan Liseberg och Mamma Mia! The Party, kommer nu denna succé sättas upp i Göteborg och du har möjlighet att vara en del av detta!

Du ska ha ett stort intresse för mat , dryck och drivs av viljan att ge bästa möjliga service till våra gäster. Du har några års erfarenhet och känner dig bekväm med svenska såväl som engelska, övriga språkkunskaper är meriterande. Vi tror att du är en naturlig glädjespridare som har lätt till skratt. Du är uthållig till din natur och slutför det du åtagit dig samt uppskattar att få ge ett gott bemötande och gillar när tempot stundtals är högt. Hos oss kommer du tillhöra ett gott gäng, som tillsammans ger våra gäster ett minne för livet. För att jobba hos oss är ett krav att du har fyllt 18 år.

I rollen som servis är du en del av Mamma Mia the Party! Du bidrar aktivt och helhjärtat till en unik festupplevelse för gästerna tillsammans med ensemble och restaurangens övriga medarbetare. 

Vi söker personal till flera positioner såsom; servis, restaurangbiträden, kockar, runners, med start från 1 augusti, varaktighet på tjänsterna är tom 31 december 2022 (möjlighet till förlängning kan finnas). Våra öppettider kommer vara onsdag – söndag och vi söker personal på heltid såväl som deltid.

Publicerad den

25-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av jobb
Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej