Inaktiv platsannons

Projekteringsledare i Göteborg

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Projekteringsledare

Sökes till Göteborg

Vi på Peab Anläggning har fått in flera projekt i Göteborg och Västsverige, vilket innebär att vi behöver förstärka vårt team med ytterligare erfarna projekteringsledare. Drivs du av att leverera goda resultat i rätt tid och att projektera spännande projekt och är redo för en ny utmaning? Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Som projekteringsledare på Peab Anläggning kommer du att arbeta med samordning, styrning och projektering i flera projekt samtidigt, vilket innebär att du har kontakt med många olika samarbetspartners och kollegor. I rollen kommer du att bevaka beställarens intressen och se till att insatserna anpassas för att möta beställarens krav samt vara delaktig i arbetet med byggprojekten från utvecklingsstadiet till överlämnandet till produktionen. Du kommer också att se till att kombinationen av projektets funktion, utformning och ekonomi motsvarar såväl kundens krav som Peabs affärsmässiga förutsättningar samt ingå i gruppen för produktionsstöd och utgöra en specialistresurs för våra projekt. 

Vi söker både projekteringsledare till vår lokala grupp och även till vår infraverksamhet. I den lokala verksamheten arbetar du med stadsnära projekt medan i infraverksamheten blir projekten större och har ibland geografisk spridning. Vad är du mest intresserad av?

I jobbet ingår även att

  • säkerställa att gällande lagar, förordningar, föreskrifter, policys, rutiner och instruktioner följs
  • ansvara för koordination av berörda parter såsom projektörer, beställare och den egna projektorganisationen
  • ta fram projekteringstidplan
  • säkerställa projektens ekonomiska ramar.

Om dig

Vi söker dig som

  • är utbildad civilingenjör eller motsvarande
  • har erfarenhet av projekteringsledning
  • har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • har B-körkort
  • har goda kunskaper inom projektering.

Vi ser gärna att du är en person som drivs av att leverera goda resultat i rätt tid och att projektera spännande projekt. Du nyttjar ekonomisk information för prioriteringar i ditt arbete.

Du sätter Peabs övergripande mål i centrum för ett bra resultat. Vidare söker vi dig som delar information och resurser med andra.

Det är mycket meriterande för tjänsten om du har erfarenhet av arbete i eller nära produktion.

För frågor kring lokala verksamheten går det bra att kontakta Martin Carrick via epost 

För frågor kring Infraverksamheten går det bra att kontakta Ioannis Strantzalis via epost

För frågor kring rekryteringsprocessen går det bra att kontakta Sanna Klingström via epost

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-08-05

Publicerad den

23-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)