Inaktiv platsannons

Resursplanerare Spår Göteborg

Om tjänsten

Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Vill du jobba i ett globalt företag med flera utvecklingsmöjligheter och där fokus ligger på att bidra till människors livskvalitet? Som arbetsgivare gör vi det genom att till exempel erbjuda kollektivavtal, friskvårdspeng, ergonomiska arbetsredskap och olika utbildningar. Just nu söker vi 1 resursplanerare med placering i Göteborg.

Är du den vi letar efter?

Till Sodexo Transport söker vi en resursplanerare som gillar ett varierande och ibland utmanande arbete. Din roll innebär att supporta våra operativa arbetsledare med planering/schemaläggning, förbereda fakturaunderlag etc. Du ska gilla att ha många bollar i luften och ha en god förmåga att kommunicera och följa upp pågående aktiviteter.

Som resursplanerare spelar du en viktig roll för regionens arbetsledare. Du måste vara noggrann, flexibel och ibland lösa hastigt uppkomna situationer. Det kan till exempel handla om förändringar i tidsplanen eller tåg som blir försenade, då gäller det att vara kreativ och lösa situationen på bästa möjliga sätt. Du behöver vara självständig men samtidigt ha god samarbetsförmåga. 

Vi sätter stort värde på en bra servicekänsla hos våra medarbetare. Med det menar vi att du förutom att utföra dina arbetsgifter även kan hantera möten med olika människor, är lyhörd för kundernas behov och att du kan bjuda på ett leende även när det är mycket att göra.

För att söka tjänsten måste du:

  • Ha genomgått grund- och gymnasieskola
  • Ha goda kunskaper i svenska – både tal och skrift
  • Ha god kunskap i administrativa system
  • Erfarenhet från bemanningssystem inom transportsektorn
  • Vara noggrann, punktlig och flexibel
  • Ha körkort

Det är extra plus om du:

  • Har erfarenhet av yrkesmässig städning eller jobbat administrativt inom spårtrafik

Tjänster omfattar heltid 100%. Arbete måndag - fredag dagtid

Vi har kollektivavtal med SEKO-spår.

Tjänsten startar 2022-09-01 eller ev. tidigare vid överenskommelse

Observera!

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida.

Publicerad den

23-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Restaurang | Deltidsjobb