Inaktiv platsannons

Senior Event Manager för Mässor & Möten! i Göteborg

Om tjänsten

Senior Event Manager för Mässor & Möten!

Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden.

På Svenska Mässan Gothia Towers vill vi skapa de bästa mötesupplevelserna för våra kunder och gäster. Våra genomföranden drivs av organisationen Project Management. Här samlas kompetenser med ansvar för att planera och koordinera effektiva, kvalitetssäkrade möten där varje kund när unik. 

Nu söker vi Senior Event Manager som med en coachande inställning vill medverka till att förverkliga framtidens mässor och möten! 

I rollen som Senior Event Manager förväntas du leda dig själv och andra mot uppsatta mål och leverera hög kundnöjdhet genom effektivt arbete i projektets alla faser. Du inspirerar ditt team genom att tydligt vägleda och klargöra förväntningarna. Vid ansvar av medelstora möten förväntas du arbeta självständigt och med eget ansvar för affären. 

Som Senior Event Manager ansvarar du för att kontinuerligt och proaktivt följa upp projekts ekonomiska läge utifrån projektets kalkyl från början till slut. Vidare ansvarar du för tidsplaneringen av projekt genom att upprätta en projektplan som motsvarar uppsatta mål samt säkra framdriften och rapportera avvikelser av projektet. 

Vem söker vi? 
Vi söker dig med mångårig erfarenhet av projektledning. Du får gärna ha erfarenhet av olika typer av projektmetodiker och agila förhållningssätt. Vi ser att du är en mycket god ledare som strategiskt och strukturerat leder dina team mot satta mål. Självklart är du genuint intresserad av människor och möten och du leder ditt team genom utveckling och utmaningar med en coachande inställning. 

Våra kunder består av både nationella och internationella företag och organisationer och du behöver därför ha erfarenhet av att driva projekt i en internationell miljö samt behärska både svenska och engelska i tal och skrift. För att säkra effektivt teamarbete förväntas du har mycket god vana av att arbeta med IT-baserade affärs- och verksamhetssystem. Goda kunskaper i EBMS och Office 365 är meriterande. Du har dokumenterad erfarenheter av budgethantering inklusive goda kunskaper i kalkyl-och prognosarbete. 

Du är duktig på att kommunicera och kravställa gentemot både interna och externa kontakter med målet att våra driftsavdelningar ska ha rätt förutsättningar att skapa den bästa leveransen. Tidigare erfarenheter från Svenska Mässan Gothia Towers är meriterande. 

Frågor om tjänsten? 
Tjänsten är tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Vänligen kontakta rekryterande chef Cecilia Lönegren vid frågor, tel 031-708 83 81. Intervjuer sker löpande och kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. 

Svenska Mässan Gothia Towers befinner sig i en förändringsresa avseende våra mäss- och mötesprojekt. Brinner du också för att förverkliga framtidens mässor och möten? Vi söker dig som vill bidra till den resan, välkommen med din ansökan! 

 

Svenska Mässan Gothia Towers har nära hundra års erfarenhet av upplevelseskapande. Vi vill vara en arena för goda möten som skapar förutsättningar för att utveckla idéer och framtida affärer. Vår verksamhet består av Mäss- och Mötesprojekt. Mässportföljen består av ett 30-tal egna varumärken jämte uppdragsmässor, som riktar sig till ett brett spektrum av branscher. Mötesprojekten är allt ifrån mindre företagskonferenser till stora världsledande kongresser och event.  

Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet. Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com.

Inom Svenska Mässan Gothia Towers strävar vi efter en mångfald hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att främja en inkluderande kultur. Våra kärnvärden - engagemang, samarbete och mod - är grunden för vår verksamhet och genomsyrar allt vi gör både internt och externt.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommet
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/142

Publicerad den

24-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Restaurang | Heltidsjobb (förstajobb)