Inaktiv platsannons

Grafisk Designer i Göteborg

Om tjänsten

Grafisk Designer

Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden.

Vi befinner oss i en spännande fas där hela organisationen vässas mot framtidens utmaningar. Till vår Marknadsavdelning söker vi nu en Grafisk Designer som brinner för att producera marknadskommunikation för både print, digitalt och rörligt samt hålla ihop den grafiska identiteten i all kommunikation från annons till rörligt material.

Om tjänsten

Vi erbjuder en spännande och varierande tjänst med ansvar för att hålla i allt från ax till limpa i våra marknadskampanjer med syfte att attrahera besökare och utställare till våra mässor, konferenser och mötesplatser. I uppdraget ingår även att skapa innovativt material till våra restauranger, hotell och vårt förstklassiga spa. Arbetet utförs i nära samarbete med både ett Brand Team bestående av Brand Manager och Campaign Manager och vår CD.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden består av att:

  • Producera grafiskt material för våra varumärken, både digitalt och i tryck.
  • Producera och publicera rörligt material till våra digitala kanaler.
  • Tillsammans med övriga i teamet komma på idéer för kampanjer och kommunikationsinsatser.
  • Ansvara för tryckproduktionen och samarbetet med tryckeri och distributörer.
  • Bistå CD med att utveckla nya grafiska profiler och varumärken samt uppdatera befintliga varumärken.
  • Ansvara för att grafiska profiler efterföljs för våra varumärken.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen ser vi att du har en eftergymnasial utbildning inom grafisk formgivning och visuell kommunikation. Du har arbetat som grafisk formgivare, originalare eller liknande under de senaste fem åren och är van med ett högt tempo och att hålla många bollar i luften. Vi ser att du har mycket goda kunskaper av formgivning och originalproduktion av marknads- och kampanjmaterial. Du är van att arbeta i de grafiska programmen InDesign, Illustrator, Photoshop, och After Effects och vi ser gärna att du har kunskaper i andra grafiska program. Meriterande om du har kunskaper i filmredigering, foto och 3D.

Om oss på Marknadsavdelningen

Marknadsavdelningen består av 17 personer. I nära samarbete med andra avdelningar inom företaget ansvarar vi tillsammans för kommunikationen av mer än 40 varumärken inom Svenska Mässan Gothia Towers. Vi är vi ett ambitiöst gäng som alltid strävar efter att ligga i framkant. För att lyckas med det är vi noga med att efterleva våra gemensamma uppsatta spelregler och värna om varandra för en hållbar arbetsmiljö. Vi värdesätter goda relationer och vill ha roligt på jobbet!

Känner du igen dig i beskrivningen ovan och gillar du vår inställning?

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Restaurang | Heltidsjobb (förstajobb)