Inaktiv platsannons

Förändringsledare inom digitalisering och samhällsutveckling Östersund

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Vi fortsätter att växa och söker nu två engagerade konsulter inom förändringsledning och digitalisering till vårt härliga gäng på Digital Management.

Varför jobba hos oss?
Sweco är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och som konsult på Sweco gör du skillnad, då vi helt enkelt tror på den positiva kraften i människans nyfikenhet och möjligheterna i teknik och design.

För oss är det en självklarhet att jobba med hållbarhet och jämställdhet, vilket har bidragit till att vi finns med på den gröna listan över jämställda börsbolag.

Hos oss får du chansen att arbeta i ett drivet team med glada och trevliga kollegor som alltid stöttar varandra. På Sweco blir du en del av en gemenskap. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt – både i jobbet och i livet. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån, genom ansvar, frihet och stöttande kollegor. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet!

Din framtida roll
Som konsult på Sweco är du med och formar framtidens smarta och hållbara samhällen genom att utveckla digitala lösningar till våra kunder inom varierande och spännande branscher t.ex. inom fastighet-, industri- och energibranschen, såväl privat som offentlig sektor.

Uppdragen kommer att innefatta bland annat workshopledning, förändringsarbete, verksamhetsutveckling, analys och/eller process/projektutveckling.

Din roll kommer ha sin hemvist i Östersund, men du kommer ha ett stort kontaktnätverk inom hela Sweco, vilket innebär att du också kommer jobba med kollegor från andra delar av Sverige, och även internationellt. Detta innebär nödvändigtvis inte resor, utan vi har vana att jobba flexibelt och digitalt. 

Dina erfarenheter
Vi gillar en bredd av kompetenser, och vi tror att du är en doer, och gillar att driva förändringar med olika metodiker, tillsammans med kunder och kollegor.

Vi ser gärna att du har:

  • Eftergymnasial utbildning
  • Minst 3 års erfarenhet av förändringsledning inom digitalisering

 Det är meriterande om du har certifiering/utbildning inom förändringsledning, verksamhetsutveckling eller motsvarande.

Vem är du?
Kompetenser i all ära, men hos oss är det viktigt med rätt person.

Konsultrollen på Sweco är fri och vi värdesätter att du naturligt engagerar dig i kundens verksamhet.

Rollen kräver flexibilitet utifrån våra kunders önskemål, vilket ställer krav på din förmåga att vara flexibel. Ibland behöver du vara rådgivande kring lämpligt tillvägagångssätt för att uppnå önskade nyttor med digitala lösningarna.

Du är ansvarstagande och lösningsfokuserad, och med Swecos samlade kompetens i ryggen gillar du att leverera värde hos kunder. Hos oss kan ditt entreprenörskap utvecklas, och du får mer än gärna träffa din drömkund för att förverkliga ditt drömuppdrag. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper nyfikenhet, ansvarstagande och engagemang, vilket är något som kännetecknar din vardag som medarbetare på Sweco.

Ansökan
Vi hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Efter avslutad rekryteringsprocess återkopplar vi till alla sökande.

Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

24-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Östersund
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej