Inaktiv platsannons

Handläggare/Teknikansvarig EL till Göteborg!

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Vill du precis som vi göra skillnad på riktigt? Hos oss på Sweco är du med och formar framtiden! Har du arbetat några år som konstruktör eller handläggare och vill ta nästa steg i din utveckling, välkommen till oss, vi hjälper dig framåt!

El- och telesystemen blir mer och mer komplexa och den tekniska kompetensen är viktigare än någonsin, därför arbetar vi på Sweco med de senaste tekniska konsultverktygen för att kunna optimera för våra kunder. Hos oss värderar vi nyfikenhet och viljan att påverka. Även om vi är ett stort nationellt företag så är den lokala förankringen avgörande för oss. Våra medarbetare är nyckeln till framgång och därför erbjuder vi fortlöpande kompetensutveckling och kunskapsutbyte med kollegorna runt om i landet.   

Varför jobba hos oss?

Hos oss får du möjlighet att glänsa med din kunskap och erfarenhet. Genom vårt digitala arbetssätt kommer du att delta i komplexa uppdrag över hela landet. Du kommer också få en roll att agera som mentor för mer juniora medarbetare inom vår västra region.

På Sweco är vi engagerade och tar stort ansvar för våra uppdrag. Vill du vara med och bidra med din kunskap och kompetens i ett drivet och vetgirigt gäng? Vill du vara med och leverera de bästa och mest hållbara lösningarna till kunden? Då är du varmt välkommen till oss i Göteborg!

På Sweco erbjuder vi ett hållbart arbetsliv, en balans mellan arbete och fritid. Ett stort plus är att vi har roligt tillsammans varje dag.

Din framtida roll

Som handläggare/teknikansvarig inom El/tele kommer du exempelvis arbeta med:

  • Projektering och utredning i spännande uppdrag. Våra beställare är bl.a kommuner, landsting, statliga verk, fastighetsbolag, industribolag och byggbolag med tyngdpunkten i Göteborg.
  • Tjänsteutbudet är brett och omfattar allt från rådgivning och projektering till kontroll och besiktning inom EL/Tele.

Att arbeta hos Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Vi strävar alltid efter att uppnå bästa resultat i våra uppdrag, vilket kräver starka team och stor entusiasm, tekniskt kunnande och samarbete. 

Ledarskapet

”Varför jobba med mig?” Som ledare är jag involverande och värdesätter min grupps synpunkter och idéer. Vi har en hög trivsel i gruppen och min ambition är att mina medarbetare ska fortsätta trivas och utvecklas i den riktning de önskar. Jag är närvarande och tillgänglig men erbjuder stort eget ansvar. Vill du utvecklas, ta ansvar och ha roligt, då kommer du trivas i vår grupp. Anders Malmhage, Gruppchef 

Dina erfarenheter

För att passa som handläggare/teknikansvarig hos oss tror vi att du har:

  • Relevant utbildning från tex. Högskola, universitet eller yrkeshögskola alternativt likvärdigt förvärvad arbetslivserfarenhet
  • Erfarenhet av projektering, erfarenhet av konsultbranschen eller likvärdig kompetens från entreprenadbranschen. 
  • Meriterande om du har arbetat med industrier och fastighetsbolag.

Vem är du?

Du är en engagerad, nyfiken och ansvarstagande person som gärna delar med dig av din kunskap och din kompetens. Din servicenivå är hög, du är självdriven och du föredrar ett transparent och coachande ledarskap. Du är en lagspelare som gärna tar en gött snack i korridoren med kollegorna och löser kundens utmaning utifrån ett kundperspektiv. Du har en drivkraft och vilja att fortsätta bidra till vår goa stämning i gruppen.

Ansökan

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Varmt välkommen med din ansökan!

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Är du engagerad, nyfiken, ansvarstagande och vill bidra med din kunskap? 

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

23-04-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej