Inaktiv platsannons

Uppdragsledare inom EL/tele till Västerås

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Vill du precis som vi göra skillnad på riktigt? Hos oss på Sweco är du med och formar framtiden med moderna, innovativa och hållbara byggnader!

Motiveras du av en roll med fokus på kundrelationer och ledarskap i projekt?

Vi kompletterar nu vårt team i Västerås med ytterligare en Uppdragsledare inom El/Tele och söker dig som vill vara med och ta oss till nästa nivå.

El- och telesystemen blir mer och mer komplexa och den tekniska kompetensen är viktigare än någonsin, därför arbetar vi på Sweco med de senaste tekniska konsultverktygen för att kunna optimera för våra kunder. Hos oss värderar vi nyfikenhet och viljan att påverka. Även om vi är ett stort nationellt företag så är den lokala förankringen avgörande för oss. Våra medarbetare är nyckeln till framgång och därför erbjuder vi fortlöpande kompetensutveckling och kunskapsutbyte med kollegorna runt om i landet.   

Varför jobba hos oss?

Vi expanderar och behöver förstärka vårt team, vi söker därför nya kollegor som vill arbeta med att leda andra i uppdrag. Vi söker nu en uppdragsledare med El/Tele-kompetens till vår verksamhet i Västerås. Du kommer att arbeta i nära samarbete med våra elinstallationskonsulter, lokalt, regionalt och nationellt.

På Sweco är vi engagerade och tar stort ansvar för våra uppdrag. Vill du vara med och bidra med din kunskap och kompetens? Vill du vara med och leverera de bästa och mest hållbara lösningarna till kunden? Då är du varmt välkommen till oss!

På Sweco erbjuder vi ett hållbart arbetsliv, en balans mellan arbete och fritid. Ett stort plus är att vi har roligt tillsammans varje dag.

Din framtida roll

Som Uppdragsledare och konsult inom El/Tele är du den som har det delegerande ansvaret mot kund för tid, kostnad och kvalité. I arbetet ingår allt från kundkontakter, offertarbete och utredningar till projektgenomförande och uppföljning.

Som uppdragsledare kommer du att arbeta som projekteringsledare och utredare i uppdrag. Du kommer leda projekt och ansvara för större team men också arbeta självständigt. Du kommer även vara med och utveckla arbetet med marknad och kundkontakter.

Att arbeta hos Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Vi strävar alltid efter att uppnå bästa resultat i våra uppdrag, vilket kräver starka team och stor entusiasm, tekniskt kunnande och samarbete. 

Ledarskapet

”Som ledare är jag närvarande, öppen och driven. Jag inspireras av människor som drivs av att förändra och förbättra. Jag tror på lagarbetet och att lyckas tillsammans är nyckeln till framgång. På Sweco värnar vi om ett hållbart arbetsliv och min roll är att alltid finnas där för dig och stötta din utveckling. Jag tror på individens potential och att det mesta är nåbart så länge man är villig att jobba för det. Att just Du kan nå oerhört långt, om du själv vill!”

Marcus Westling Gruppchef El/Tele

Dina erfarenheter

Vi söker dig som har:

  • Relevant teknisk utbildning från Universitet/Högskola/Yrkeshögskola
  • Minst 3 års erfarenhet av uppdragsledning EL/tele genom tex. Projektera, leda projektering, utredning, byggledning, förstudier.
  • Erfarenhet av konsultbranschen. Erfarenhet som elinstallatör är meriterande.
  • Erfarenhet av kommunikationsansvar mot kunder.
  • Svenska språket i tal och skrift (uppdragen kräver det).

Vem är du?

Du är en engagerad, nyfiken och ansvarstagande person med ett driv att alltid utvecklas och som gärna delar med dig av din kunskap och din kompetens. Du är marknadsfokuserad och har en vilja att göra affärer och är naturligt engagerad i kundens verksamhet och tar ansvar för kundens utmaningar.

Du har lång erfarenhet från jobbet som konsult, alternativt motsvarande kompetens förvärvad i entreprenadbranschen. Din servicenivå är hög, du är självdriven och du föredrar ett transparent och coachande ledarskap. Vi tror att du intresserar dig för att leda uppdragsgrupper i större uppdrag men även att arbeta självständigt i mindre projekt alternativt i rollen som teknikansvarig/ handläggare.

Ansökan

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Varmt välkommen med din ansökan!

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Är du engagerad, nyfiken, ansvarstagande och vill bidra med din kunskap? 

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

24-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Västerås
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej