Inaktiv platsannons

Elkraftsingenjör till Göteborg

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Har du jobbat med samma saker en längre tid och känner att du har fastnat?
Därför ställer jag tre frågor till dig.

Vill du:

– anta nya utmaningar och bredda dig inom ditt yrke?

– praktisera dina kunskaper mot flera olika typer av kunder och uppdrag?

– kunna påverka din egen utveckling?

Vi söker dig som vill vara en del av vårt gäng och delta i arbetet med framtida lösningar inom alla typer av högspänningsanläggningar, fördelningsstationer samt produktionsanläggningar.

Varför jobba hos oss

Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser. Hos oss får du möjlighet att bidra till ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Vi erbjuder samtidigt en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling.

Tillsammans med Swecos kompetenta specialister, projektledare, konstruktörer och projektörer kommer du arbeta tätt med våra kunder inom energisektorn. Vi arbetar primärt med stationsprojekt på spänningsnivåerna 10-400kV.

Inom organisationen har vi ca 70 medarbetare med spetskompetens inom högsänningsstationer och vi arbetar ofta i gränsöverskridande team tillsammans med medarbetare på andra orter och inom andra kompetensområden

Hos Sweco blir du en del av en gemenskap. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt både i jobbet och i livet. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån, genom ansvar, frihet och stöttande kollegor. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet

Din kommande roll

Du kommer att ingå i en grupp med bred kunskap och erfarenhet av projektering av elkraftsanläggningar. Arbetet sker i en organisation med stort fokus på kompetens och kvalitet i alla våra uppdrag. Arbetet kan komma att bedrivas både på vårt kontor i Göteborg eller på plats hos våra kunder. Du kommer att ha stort inflytande på din personliga utveckling och ges möjlighet att utvecklas i våra uppdrag.

Den vi söker – är det du?

Vi söker seniora elkraftsingenjörer med kompetens inom kontrollutrustning innom hög/mellanspänningsstationer och/eller produktionsanläggningar. Vi tror att din profil innehåller en teknisk utbildning med inriktning elkraft på minst 3 årig högskolenivå eller motsvarande. Som person är du engagerad, positiv och tycker om utmaningar. Du trivs med att driva arbetet framåt och komma till avslut. Du behöver ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. Är du engagerad, nyfiken, ansvarstagande och vill jobba för ett mer hållbart samhälle? Då ser vi fram emot din ansökan.

Ansökan

Du ansöker online. Din ansökan skall bestå av ett personligt brev och CV skrivet på svenska. Vi kallar löpande till intervjuer, så skicka din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

23-06-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej