Inaktiv platsannons

Ur&Penn söker säljare, 3 timmar per vecka till vår butik i Kristianstad! Kristianstad

  OM... Ur&Penn grundades år 1943 och är idag med över 120 butiker, Skandinaviens ledande kedja inom klockor, smycken och modeaccessoarer. Vår idé och framgångskoncept är att förändra en mycket konservativ industri genom design och...

Om tjänsten

 

OM OSS

Ur&Penn grundades år 1943 och är idag med över 120 butiker, Skandinaviens ledande kedja inom klockor, smycken och modeaccessoarer. Vår idé och framgångskoncept är att förändra en mycket konservativ industri genom design och marknadsföring av egna varumärken till revolutionerande priser. 

OM TJÄNSTEN

Vi söker dig som med passion för service och försäljning vill arbeta med modeklockor och smycken i vår butik i Kristianstad, C4 Shopping. Tjänsten är en allmän visstid på 3 timmar per vecka med chans till fler timmar. Tillträde sker omgående och tjänsten kommer löpa fram till hösten med chans till förlänging. Observera att vi har extra behov av dig vid kampanjer, helger och lov så hög flexibilitet är önskvärt. 

Dina främsta arbetsuppgifter blir att:

  • Aktivt arbeta med försäljning och merförsäljning

  • Hantera pengar och dagsavslut

  • Skyltning och påfyllning av varor

  • Enklare reparationer (korta armlänkar, batteribyten etc.)

  • Håltagning/piercing i öronen

 

VI SÖKER DIG SOM 

Har passion för försäljning och vill arbeta med modeklockor och smycken. Du är en sann lagspelare med en vinnande inställning och ett outtömligt driv att skapa fantastiska kundupplevelser. Du har ambitionen att växa och utvecklas och vill göra det genom att utmana dig själv till att hela tiden flytta dina egna gränser.

Vi vill att du, precis som vi, brinner för försäljning samt för våra produkter. Du är prestigelös, initiativrik, flexibel och har hög ansvarskänsla. Vi erbjuder ett givande arbete i en butikskedja med mycket energi och driv, där endast du själv sätter begränsningarna för hur mycket du utvecklas.

 

VARFÖR OSS?

Tillsammans med oss blir du en del av ett hungrigt och energiskt team som vill förändra en alldeles för konservativ bransch. Vi erbjuder ett snabbt tempo i en ständigt utvecklande arbetsmiljö där endast vår egen kreativitet sätter gränserna. Med vårt sociala engagemang har du även möjlighet att göra skillnad och bidra till mer glädje i människors vardag.

 

NÄSTA STEG

Intervjuer sker löpande så ju snabbare du skickar in din ansökan desto bättre. Vi ser fram emot att höra från dig!

”Keep it simple!” är vår filosofi, så observera att vi endast tar emot ansökningar via rekryteringsverktyget på vår hemsida. 

Sista ansökningsdag är 2022-07-23.

Vi ser fram emot att höra från dig, vi ses på Ur&Penn!

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kristianstad
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Kristianstad | Detaljhandel | Deltidsjobb