Inaktiv platsannons

Ur&Penn söker urmakare till vår butik på Drottninggatan! Stockholm

Om tjänsten

OM OSS: 

Ur&Penn är den ledande butikskedjan inom smycken, accessoarer och klockor i Skandinavien med över 100 butiker. Vår vision är att vara förstahandsvalet för alla som vill smycka och uttrycka sin personlighet med kvalitativa och prisvärda accessoarer. Vi är ett familjedrivet företag med en värdegrund av glädje, tillit och vinnande attityd. 

 

OM TJÄNSTEN:

Vi söker just nu en säljande urmakare på deltid till vår butik på Drottninggatan i Stockholm. Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande 6 månaders provanställning på 10h per vecka.

Tjänsten innebär att du kommer arbeta som urmakare och betjäna kunder som besöker butiken. Du kommer att utföra alla typer av arbeten på armbandsur samtidigt som du även kommer arbeta som säljare i butiken och aktivt sälja våra klockor och smycken.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer bestå av: 
-Reparera klockor och utföra alla typer av servicearbeten på armbandsur.
-Aktivt arbeta med försäljning (inkl. håltagning/piercing) och merförsäljning av våra produkter. 

Vi ser gärna att du har ett intresse för gravyr eftersom att tjänsten kan komma att kompletteras med arbetsuppgifter som innefattar gravering av smycken direkt i butiken. 

I rollen som säljande urmakare har du möjlighet att vara med och vidareutveckla servicearbetet i butiken. 

 

VI SÖKER DIG SOM 

Har viljan att sälja och en passion för klockor, smycken och modeaccessoarer. Du är prestigelös, initiativrik, flexibel och har hög ansvarskänsla. Vi vill att du är utbildad urmakare och att du har viljan, drivet och engagemanget att leverera utmärkt kundservice. 

 

VARFÖR OSS?
Tillsammans med oss blir du en del av ett hungrigt och energiskt team som vill förändra en alldeles för konservativ bransch. Vi erbjuder ett snabbt tempo i en ständigt utvecklande arbetsmiljö där endast vår egen kreativitet sätter gränserna. Med vårt sociala engagemang har du även möjlighet att göra skillnad och bidra till mer glädje i människors vardag.

 

NÄSTA STEG
Intervjuer sker löpande så ju snabbare du skickar in din ansökan desto bättre. Vi ser fram emot att höra från dig!

”Keep it simple!” är vår filosofi, så observera att vi endast tar emot ansökningar via rekryteringsverktyget på vår hemsida. 

Sista ansökningsdag är 2022-07-23

Vi ser fram emot att höra från dig, vi ses på Ur&Penn!

Publicerad den

23-04-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Deltidsjobb