Inaktiv platsannons

Elizabeth Arden/Shiseido söker Makeupartist/Hudterapeut med diskansvar till Åhléns City Stockholm

Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön och är idag ett av Sveriges starkaste varumärken, med 48 varuhus i Sverige och e-handel via åhlens.se. Varuhuset Åhléns är en marknadsplats som erbjuder en smart mix av prisvärda produkter på ett inspirerande, enkelt och lättillgängligt sätt. Åhléns omsätter 4,3 miljarder och varje år tar våra ca 3 000 skickliga medarbetare emot 60 miljoner besök. Åhléns Outlet och Designtorget är dotterbolag. Åhléns är en del av detaljhandelskoncernen Axel Johnson AB.

Om tjänsten

 • Ansök senast: 14 augusti 2022
 • Stockholm
Arbetsuppgifter

Drivs du av försäljning och service och har skönhet som en stor passion?

Hos oss på Åhléns City Stockholm ska shoppingen vara en upplevelse. Kunden ska inspireras och guidas till noga utvalda varumärken och lösningar för livets alla stunder. Som säljare med just dina kunskaper inom skönhet ska du vara den som ge våra kunder just detta.

Tycker du om att leda och inspirera andra medarbetare. Drivs du av försäljning, service, människor och skönhet. Är du den Makeupartist/Hudterapeut med ledaregenskaper vi söker till vår skönhetsdisk Elisabet Arden/Shiseido

Vi erbjuder dig

Som Makeupartist/hudterapeut på Åhléns City Stockholm är ditt uppdrag att bidra till försäljningen på vår skönhetsavdelning. Det gör du genom att ta aktiva kundkontakter och erbjuda den bästa servicen som överträffar kundens förväntningar. Du kommer bland annat att:

 • Driva och utveckla skönhetsdiskarna Elisabeth Arden/Shiseido efter uppsatta mål, budgetar och KPI:er
 • Genom din personlighet, säljkunskap och produktkännedom skapa nöjda kunder som alltid känner sig välkomna
 • Säkerställa en inspirerande och säljande varuhusmiljö som skapar den bästa kundupplevelsen
 • Arbeta med merförsäljning genom kampanjer och aktiviteter
 • Leda, coacha och inspirera dina medarbetare

I rollen som Makeupartist/Hudterapeut behöver du ständigt vara uppdaterad inom ditt expertområde för att kunna ge värdefulla tips och råd till våra kunder. Du jobbar i team tillsammans med andra roller i varuhuset till exempel Visual Merchandiser som ansvarar för varuhusets totala säljmiljö och Säljare på andra avdelningar. Du kommer att rapportera till Avdelningschef för skönhet.

Kvalifikationer

Vi letar efter

Vi på Åhléns är övertygade om att när vi delar med oss av kunskaper och erfarenheter, framgång och entusiasm, gör vi varandra bättre. Till oss tar du med dig:

 • Arbetslivserfarenhet från försäljning/service, gärna inom detaljhandeln med inriktning kosmetik
 • En utbildning som makeupartist och /eller hudterapeut
 • Erfarenhet av att leda medarbetare och utveckla team med goda resultat
 • En stolthet i att ge den bästa servicen och göra kunden nöjd

För att lyckas i rollen och trivas på Åhléns tror vi att du brinner för försäljning lika mycket som vi och har en hög servicekänsla. Du tycker om att ta ansvar och är en driftig och initiativtagande person. Du har en motiverande ledarstil där du får andra att växa och har lätt för att ge feedback på ett som engagerar andra. Om du gör ett bra jobb hos oss finns goda möjligheter att utvecklas och få nya utmaningar inom Åhléns.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 38,25 h/vecka som föregås av en provanställning på 6 månader. Arbetstiderna kan variera mellan kl. 09.00 och 20.00. Du jobbar på schema som sträcker sig över helger och vardag. Vi ser gärna att du kan börja hos oss så fort som möjligt.

Urval kan komma att ske löpande, skicka in din ansökan redan idag!

Vi välkomnar alla och värdesätter mångfald; våra medarbetare är alla unika och vi behandlar var och en som individer. Vi är engagerade, ger allt på jobbet och värdesätter att ha balans i livet.

Med det hälsar vi dig välkommen till Åhléns!

För att jobba hos oss behöver du ha fyllt 18 år.

Publicerad den

25-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej