Inaktiv platsannons

KOORDINATOR / EVENT i Stockholm

JobBusters söker efter en KOORDINATOR / EVENT.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter
Till vår kund som är ett internationellt bolag inom läkemedel och medicinteknik söker vi nu efter en Eventkoordinator, vars huvudansvar kommer vara att arrangera kurser och dylikt för personalen. I rollen som Eventkoordinator kommer du ansvara för hela processen från början till slut vilket inkluderar inbjudningar, researrangemang, material, logistik, register/dokumentation, kontrakt, budgetar och betalningar.

Om oss
JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb. Det här uppdraget som Eventkoordinator kommer att utföras hos vår populära kund med kontor i Solna, Stockholm. Distansarbete är möjligt till ca 50%, beroende på aktuella arbetsuppgifter.

Kvalifikationer
Du har tidigare arbetslivserfarenhet som koordinator, administratör och/eller projektledare
Du har goda kunskaper i MS Office och anpassar dig enkelt till nya IT-system
Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i tal och skrift
Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet inom event
Det är meriterande om du har kunskaper i danska eller finska

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen som Eventkoordinator är det viktigt att du är fokuserad, strukturerad och har en fallenhet för koordinerande/administrativa uppgifter. Som person är du uppmärksam på detaljer, prioriterar rätt och kan arbeta både självständigt och i team. Vidare är det väsentligt med en mycket positiv attityd samt god kommunikationsförmåga då du kommer behöva utveckla nära relationer med kunder och kollegor på alla nivåer.

Lön
Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan
Heltid, kontorstider. Vår kund önskar start 17-aug-2022 och uppdraget förväntas löpa 17-feb-2023, med goda chanser till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format), då intervjuer sker löpande. Ansökningar mottagna innan måndag 27-jun-2022 kl kommer att prioriteras i ett första urval. Vi ser fram emot Din ansökan! Sökord: Koordinator, Administratör, Projektledare, Projekt, Event, Konsult, Consultant, Arbete, Jobb, Work, Stockholm, Sthlm

Publicerad den

23-04-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Marknadsföring / PR
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Marknadsföring / PR | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola