Inaktiv platsannons

Kundsupport till vår kund i Jordbro under veckorna 28-31! i Haninge

Clockwork söker efter en Kundsupport till vår kund i Jordbro under veckorna 28-31!.

Om tjänsten

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på

Dina arbetsuppgifter
Du har nu möjligheten att bli en del av ett marknadsledande företag med ett ledande varumärke som ständigt utvecklas. Du kommer att ha en spännande roll och ingå i ett härligt team på huvudkontoret i södra Stockholm. Du kommer att tillsammans med kollegor att sitta i trevliga lokaler hos kund där du arbetar självständigt men har kollegor nära till hands där gruppen diskuterar eventuella problemlösningar tillsammans. Kundsupportteamet ute hos kund förmedlar en god teamkänsla och gruppgemenskapen är god. Rollen kan innebära att tillsammans med andra ansvara för företagets växel.

Vi söker nu efter en engagerade Kundsupportmedarbetare på heltid under veckorna 28-31. I rollen som kundsupport/helpdesk innebär arbetsuppgifterna att besvara frågor ifrån kunder genom att hantera inkommande ärenden via telefon och mail, som bland annat kan gälla frågor om kundregistrering, felanmälningar och fakturafrågor. Ut över att du kommer ge support via telefon kommer du även att uppdaterar information till kunder, därmed kräver arbetet hög servicekänsla. I rollen ingår även arbete i att administrera och dokumentera samtal och kundfrågor.

Din profil
Vi söker nu dig som har ett brinnande intresse för service! Som person tycker du om att verka i roller inom service och kundsupport. Du är noggrann och professionell. Meriterande är om du har arbetat i en liknande roll tidigare. Krav för tjänsten är att du talar och skriver på svenska obehindrat.

Ansökan
Du kommer bli anställd som konsult via Clockwork och ha förmånerna av kollektivavtal, friskvårdsbidrag och en engagerad konsultchef som finns med som ett stöd under din anställning.

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, urval sker löpande.
Du ansöker genom att klicka på "Sök jobbet", fyll i dina kontaktuppgifter samt bifoga personligt brev och CV.

Har du frågor kring tjänsten går det bra att ta kontakt med ansvarig konsultchef Tobias Grönvall, ser fram emot din ansökan!

Publicerad den

23-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Haninge
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kundservice / Call center
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Haninge | Kundservice / Call Center | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola