Inaktiv platsannons

Bli en del av Collections-avdelningen på Ikano Bank i Malmö

A-hub söker efter en Bli en del av Collections-avdelningen på Ikano Bank.

Om tjänsten

Fånga möjligheten – skapa möjligheter!
Ikano Bank skapar möjligheter för en bättre vardag genom att erbjuda enkla, schyssta och prisvärda tjänster, för en sund ekonomi för de många människorna. Det här rimmar väl med dig och din vilja att göra skillnad, hjälpa och supporta andra. Du trivs i en kontext där du känner att du kan bidra och få utlopp för din serviceinriktade sida. Du vet vad som krävs för att skapa förtroende och vända något motigt till något riktigt bra. Du kommer att göra stor skillnad på teamet inom ”Collections” på Ikano Bank – vi väntar på dig!

Ikano Bank – för de många människorna
Ikano Bank verkar för att skapa en sund ekonomi för de många människorna. Deras erbjudande inkluderar spar- och låneprodukter för konsumenter, säljsupport för handlare och leasing- och factoring för företag. De är verksamma i Sverige, Danmark, Finland, Norge, Storbritannien, Polen, Tyskland och Österrike. Ikano Bank är en del av Ikanogruppen, en internationell företagsgrupp med verksamheter inom bank, bostad, produktion, försäkring, data-analys och detaljhandel, som äger 51 procent av banken. Ingka-koncernen, en strategisk partner i IKEAs franchisesystem som driver över 378 IKEA-varuhus i 31 länder, äger resterande 49 procent av banken. Ikano Banks huvudkontor ligger i Malmö.

Ikano Bank ger dig möjligheten att bli en del av en global aktör med betydande företagskultur. Just kulturen värnar man mycket om och ord blir till handling. Värderingar genomsyrar allt man gör och Ikano Bank tillhör inte kategorin den klassiska banken. Här råder en lättsam och avslappnad approach där medarbetartrivsel och god arbetsmiljö hålls högt. Förmånerna är många och goda, ex. Erbjuds du en stor förmånsportal samt generöst friskvårdsbidrag.


Läs mer om Ikano Bank, bland annat deras historia och värderingarhär.



Utveckla din kompetens och erfarenhet hos Ikano Bank
Ikano Bank blir du en del av ett jordnära team om 10 personer med god sammanhållning och öppen kultur. I rollen som Collections-medarbetare har du en viktig uppgift som ansiktet utåt för banken. Du ansvarar för servicesamtal via telefon och mail samt erbjuder lösningar utifrån kundens situation och behov. Du kommer främst att arbeta gentemot privatkunder på den svenska marknaden. Telefon kommer att vara ett av dina främsta arbetsredskap tillsammans med administrativt arbete.
I din roll kommer du bland annat att:
  • Hjälpa kunder med betalningssvårigheter, både privat- samt företagskunder
  • Ringa utgående samtal för att uppmuntra kunden att betala förfallen skuld.
  • Svara på inkommande samtal, brev och e-postmeddelande
  • Regulatoriska förfrågningar
  • Samarbeta med externa inkassopartners
  • Hantera dödsboärende


Vad tar du med dig?
Du har några års arbetslivserfarenhet inom service och är van vid att arbeta med telefonen som verktyg. Du har mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift. Du har även god datorvana med kunskaper i Office-paketet.
Det är också mycket meriterande om du har erfarenhet av bank och finans eller har erfarenhet av relevanta regelverk.

Du är en person som verkligen uppskattar kundkontakt och har en förståelse för att saker inte alltid blir som man tänkt sig. Din medmänskliga sida adderar ett mervärde i samtliga dialoger du för och det här med god service faller sig mycket naturligt för dig. Du tar ett stort ansvar för dina kunder och ärenden, samtidigt som du vet att du arbetar i en föränderlig kontext som kräver flexibilitet och anpassningsförmåga.
Yttre omständigheter påverka dig i liten omfattning, mycket tack vare ditt självledarskap och förmåga att fokusera på ditt eget arbete. Ofta beskriver du dig med orden ”Jag skapar lösningar vi inte visste fanns” och det är just din analytiska förmåga, kombinerat med ditt lösningsfokus, som genererar både mod och handlingskraft. Vi hoppas att vi fångat ditt intresse och ser fram emot din ansökan! ÖVRIG INFORMATIONStart: Snarast, enligt överenskommelsePlats: Malmö. Rollen utgår ifrån Ikano Banks Huvudkontor i Hyllie.Anställningsform: Detta är en rekrytering, vilket innebär att du blir anställd direkt hos Ikano Bank. Övrigt: Som en del av rekryteringsprocessen kommer en kreditupplysning att göras och Ikano Bank begär också ett utdrag ur belastningsregistret.Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. Ikano Banks önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Therese och A-Hub,

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Malmö | Ekonomi / Juridik | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola