Inaktiv platsannons

Vi söker truckförare för kommande uppdrag! i Avesta

Clockwork Bemanning & Rekrytering söker efter en Vi söker truckförare för kommande uppdrag!.

Om tjänsten

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på

Om företaget
Varför ska du välja Clockwork? Som anställd på Clockwork har du möjligheten att utvidga ditt nätverk och få bra arbetslivserfarenheter för din fortsatta karriär. Många av våra uppdrag erbjuder möjlighet till förlängning hos våra kunder. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.

Dina arbetsuppgifter
Har du tidigare erfarenhet av att arbeta inom lager och har god truckvana? Då är detta tjänsten för dig! Uppdraget kräver att du kan arbeta tillsammans med andra, samtidigt som du självständigt genomför dina arbetsuppgifter. Då arbetet stundtals kan vara tungt behöver du ha god fysik. Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara att köra truck, men även packning och plockning av varor är vanligt förekommande. Längden på uppdragen, förkunskaper samt arbetstider kan variera beroende på kund.

Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom lager och logistik samt en god truckvana med behörighet B2. Ange även i din ansökan om du innehar travers eller liknande behörigheter som kan vara relevanta för tjänsten.

Som person är du arbetsvillig, flexibel och kvalitetsmedveten. Du har ett positivt förhållningssätt både mot dina arbetsuppgifter och kollegor. Uppdraget kräver att du kan arbeta tillsammans med andra, samtidigt som du självständigt genomför dina arbetsuppgifter. Då arbetet stundtals kan vara tungt behöver du ha god fysik.

I tjänsten krävs det att du har flytande svenska i både tal och skrift, då det är viktigt att du kan tillgodogöra skriftliga säkerhetsinstruktioner och utbildningsmaterial som finns på arbetsplatsen.

Ansökan
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Emma Svensson via eller Hanna Granström via

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Avesta
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Avesta | Logistik / Transport | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola