Inaktiv platsannons

Truckförare till kunder i Göteborgsområdet!

Aditro Logistics söker efter en Truckförare till kunder i Göteborgsområdet!.

Om tjänsten

Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på !

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef flera gången i veckan!

Arbetsuppgifter
Har du tidigare erfarenhet av lagerarbete och stor erfarenhet av truckkörning? Vill du kombinera dessa två arbetsuppgifter och arbeta efter tydliga mål? Då tycker vi att du ska läsa vidare! Vi söker just nu truckförare till flera olika kunder i Göteborg med omnejd. I rollen som truckförare kommer du främst arbeta med att köra truck. Det är viktigt att du har ett stort säkerhetstänk och ett flexibelt förhållningssätt, eftersom även andra arbetsuppgifter så som plock och pack, sortering samt lossning och lastning av containers utgör en stor del av dina arbetsuppgifter.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av att:
- köra truck
- ta emot leveranser
- packa och plocka varor
- lossa och sortera varor

Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid, måndag - fredag

Din profil
Du som söker har en positiv inställning och en god arbetsmoral. Vidare är du professionell i din yrkesroll och ser alltid till att vara noggrann samtidigt som du är effektiv. Du drivs av att arbeta mot uppsatta mål och trivs med att både samarbeta med kollegor och arbeta självständigt.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:
- ha truckkort
- ha erfarenhet av truckkörning
- behärska svenska obehindrat i både tal och skrift
- ha erfarenhet av lagerarbete och terminal eller dylikt

Det är även meriterande om du:
- har tidigare erfarenhet av att köra terminaltraktor, ledstaplare eller skjutstativstruck
- har B-körkort och tillgång till bil

Känner du igen dig i vår beskrivning av den vi söker? Då ser vi fram emot din ansökan! Tillsättning sker löpande, så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Publicerad den

28-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Göteborg | Logistik / Transport | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola