Inaktiv platsannons

Vill du arbeta som Hissmontör? i Stockholm

2Complete AB söker efter en Vill du arbeta som Hissmontör?.

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta som Hissmontör och trivs med att arbeta med mycket frihet under ansvar. Är du en person som trivs med kundkontakt och som gärna arbetar i team. Då har vi tjänsten för dig.

Vi söker dig som vill arbeta med att installera hissar hos en av våra kunder. Du kommer att arbeta måndag till torsdag och arbeta runt om i Mälardalen. I tjänsten är du alltid ute och arbetar med minst en kollega och när du börjar kommer du få en gedigen introduktion. För att trivas i rollen krävs det att det fungerar för dig och din vardag att resa och bo på annan ort under veckodagarna. Du kommer alltid att ha 3 dagars helg.

Tjänsten är på heltid och vi söker dig som letar efter en långsiktig anställning.

Om företaget
Mer information om företaget ges vid intervjutillfället

Din profil
Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse, du har gått en teknisk utbildning eller har erfarenhet av mekanik, el eller dylikt. Krav för att lyckas i tjänsten är att du har B-körkort samt att du behärskar svenska i tal och skrift.

I denna tjänst lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är flexibel och trivs med kundkontakt. Du är en person som är engagerad, du vill lära dig och du är noggrann i ditt arbete.

Är du intresserad? Skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Emily Higgins, eller .

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Publicerad den

25-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola