Inaktiv platsannons

Kundtjänstmedarbetare till uppdrag i sommar i Sundsvall

Amendo söker efter en Kundtjänstmedarbetare till uppdrag i sommar.

Om tjänsten

Arbetsbeskrivning
Nu söker vi dig som vill jobba inom kundtjänst i sommar. I rollen som kundtjänstmedarbetare blir du en nyckelspelare i att ge förstklassig service till kunder via främst telefon och du hanterar varje kundkontakt på ett högkvalitativt och proffsigt sätt.
Låter detta intressant? Då kan detta vara det perfekta sommarjobbet för dig!
Som konsult blir du anställd av Amendo och uthyrd till vår kund. Att arbeta som konsult är en fantastisk möjlighet att bygga på din erfarenhet, utveckla ditt nätverk och lära känna olika företag inom ekonomi, bank, finans och försäkring.
Kvalifikationer och egenskaper
Det är meriterande om du har erfarenhet från kundservice sedan tidigare. Som person är du flexibel, prestigelös och tar ett stort eget ansvar. Du bör även vara lösningsorienterad, kommunikativ och lyhörd för kundens behov. Du är flytande i det svenska språket och har goda kunskaper i ;Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.Om Amendo
Amendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg och Sundsvall men verksamhet i hela ;Följ oss gärna på Linkedin!
Frågor och kontakt
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Michaela Andersson, Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Gymnasium
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kundservice / Call center
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Sundsvall | Kundservice / Call Center | Heltidsjobb (förstajobb) | Gymnasium