Inaktiv platsannons

MVUSAB söker CNC-operatör! i Ludvika

Clockwork Bemanning & Rekrytering AB söker efter en MVUSAB söker CNC-operatör!.

Om tjänsten

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på

Om företaget
MVUSAB är en del av Enerco-koncernen och vi förvaltar en tillverkningstradition som sträcker sig 150 år tillbaka i tiden. På MVUSAB är vi en fullutrustad svets och mekanisk verkstad med expertkunskaper inom, bland annat konstruerande av vattenkraftslösningar, gruvutrustning och tunga stålkonstruktioner. Vår verksamhet består främst av tyngre skärande bearbetning i stål, gjutgods och rostfritt, samt värmebehandling. En av många unika aspekter med MVUSAB är våra 120 medarbetare, som både är erfarna och drivna samt tar hand om vår ändamålsenliga maskinpark. Verkstadsytan är på ca 10 000 kvadratmeter och där arbetar ca 120 personer. Med en omsättning på 200 miljoner är vi en av de större aktörerna i Mellansverige.

Dina arbetsuppgifter
Vi på Clockwork söker nu en CNC-Operatör med fräskunskaper till vår kund MVUSAB i Smedjebacken.

Som CNC-Operatör hos MVUSAB har du möjlighet att få följa med i hela processen, från program till färdiga detaljer. Du ingår i ett stort arbetslag och är en oumbärlig del av produktionen.

Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen vara att arbeta i en CNC-styrd fräsmaskin utifrån ett program. Du har ansvar för hela processen, ända ifrån uppsättning av ämne till gradning av färdig detalj.

Din profil
Vi söker nu dig som har relevant industriutbildning eller istället uppvägande arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har ett mekaniskt intresse överlag och en vana från verkstad. Att du tidigare har stått i en CNC-styrd fräsmaskin är ett krav.

Relevant erfarenhet och personliga egenskaper:
-Någon typ av vana inom fräsning.
-Ritningsläsning.
-Kunskaper i Siemens, Heidenhain, Mazatrol eller NUM.
-Mätning.
-Du utrycker dig väl i Svensk tal & skrift.
-Truckkort.
-Traverskort.

I denna position lyckas du som har ett tekniskt intresse, gillar att arbeta omfattande och noggrant. Du har inga problem att ta dig ann nya utmaningar och tvekar inte på att hjälpa/ta hjälp av dina kompetenta kollegor på plats.

Ansökan
Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan redan idag! Tillsättning kommer att ske i slutet av Juli 2022. Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Konsultchef Pontus, mejl: eller telefon . Registrera din ansökan via

Publicerad den

23-04-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Ludvika
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Ludvika | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola