Inaktiv platsannons

Revisorsassistenter i Stockholm

Rödl & Partner Nordic AB söker efter en Revisorsassistenter.

Om tjänsten

Är du vår nya medarbetare inom revision?Som revisorsassistent hos oss erbjuds du en spännande tjänst där du får möjlighet att i en internationell miljö snabbt utveckla din kompetens inom en rad områden. Genom tidig kundkontakt och egna ansvarsområden skapar du dig snabbt ett stimulerande nätverk och en bred kunskapsbas inom revision och ;

Vi sitter i moderna lokaler i centrala Stockholm.
ArbetsbeskrivningI din roll som revisorsassistent arbetar du i team med påskrivande revisorer och har nära kontakt med våra skatterådgivare. Du kommer i huvudsak att arbeta med revision av medelstora företag samt revisionsnära rådgivning. Arbetet sker såväl ute hos kund som på vårt kontor. Arbetsuppgifterna omfattar, utöver revison och revisionsnära rådgivning även upprättande av årsredovisningar och inkomstdeklarationer. Vid intresse finns även chans för uppgifter inom närliggande områden såsom transaktionsrådgivning vid företagsförsäljningar, internationell beskattning och företagsvärderingar. Din profilDu har högskoleutbildning på kandidat eller masternivå med inriktning mot revision, redovisning eller finansiering och det är meriterande om du uppfyller revisorsinspektionens utbildningskrav för auktorisation. Din ambition bör vara att på sikt bli auktoriserad revisor. Vi arbetar i en internationell miljö med globala kontakter och du behöver därför ha goda kunskaper i engelska samt ett intresse och förmåga att agera professionellt i det personliga mötet och i skriftlig kommunikation. Du är en driven, engagerad och kommunikativ person som alltid sätter kunden i fokus.AnsökanSkicka din ansökan senast den 14/8. Vi kommer att intervjua kandidater i mitten/slutet av augusti.

Publicerad den

07-11-2022

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Ekonomi / Juridik | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis