Inaktiv platsannons

Konsultchef till Clockwork i Fagersta

Clockwork Bemanning & Rekrytering söker efter en Konsultchef till Clockwork.

Om tjänsten

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt.

Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i sexton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr. Läs mer på

Dina arbetsuppgifter
Clockwork växer och vi söker därför en konsultchef. Tjänsten som konsultchef är en bred och varierande roll där du arbetar affärsinriktat med fokus på våra kunder samtidigt som du arbetar med personalfrågor. Hos oss får du ett omväxlande, ansvarsfullt och självständigt arbete med stort fokus på kunder och affärer.

Som konsultchef har du personalansvar för våra uthyrda konsulter i området. I säljarbetet utvecklar du långsiktiga relationer med våra kunder samt arbetar med nykundsbearbetning. Till vardags arbetar du löpande med administrativa uppgifter så som fakturering, godkännande av löner, framtagning av annonser samt kundbesök.

Din profil
Vi söker dig som är nyfiken på branschen och har du erfarenhet från tjänsteförsäljning ser vi det som meriterande. Då vi arbetar med både uthyrning och rekrytering ser vi gärna att du har kännedom inom båda områden, men i denna tillsättning är det viktigaste för oss att vi hittar en kollega som besitter rätt personliga egenskaper.

För att trivas i rollen som konsultchef hos oss har du ett högt eget driv och är resultatorienterad. Arbetet ställer krav på din sociala säkerhet där du som person är förtroendeingivande och prestigelös. Eftersom arbetet ofta kräver snabba insatser är personliga egenskaper som flexibilitet och hög energinivå mycket viktiga. Tjänsten som konsultchef innebär lika stor del försäljning som administration. Du ser struktur och planering som en självklarhet i din vardag då arbetet är väldigt omväxlande. Då vi är flera kontor som samarbetar värderar vi laganda och prestigelöshet högt för att aldrig behöva tumma på kvalitet.

Ansökan
Välkommen att registrera din ansökan via senast . Vi går igenom ansökningar löpande under sommaren och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Ytterligare information om tjänsten lämnas av marknadsområdeschef Anna Eriksson Viberg, .

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Fagersta
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Projektledning / Konsultjobb
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Fagersta | Projektledning / Konsultjobb | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola