Inaktiv platsannons

Automationsingenjörer till kommande uppdrag i Fagersta

Clockwork Bemanning & Rekrytering AB söker efter en Automationsingenjörer till kommande uppdrag.

Om tjänsten

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på

Om företaget
Varför ska du välja Clockwork? Som anställd på Clockwork har du möjligheten att utvidga ditt nätverk och få bra arbetslivserfarenheter för din fortsatta karriär. Många av våra uppdrag erbjuder möjlighet till förlängning hos våra kunder. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.

Dina arbetsuppgifter
Som automationsingenjör har du ett varierande arbete och arbetar i huvudsak med optimering, testning och underhåll av automatiserade system, anläggningar och processer. I arbetet förekommer anpassning av både mekaniska och elektriska komponenter samt arbete med utveckling, testning och utvärdering av processer med hög kvalité i fokus, allt från små detaljer till hela automationslösningar i produktionen.

Din profil
Vi söker dig som antingen är utbildad industrielektriker, har en teknisk gymnasieutbildning eller utbildat dig inom automation. Har du erfarenhet av mekaniskt underhåll och konstruktion, felsökning eller programmering av industriautomation är det meriterande för tjänsten. Du läser och förstår ritningar och arbetar utan problem i Office 365. Vi söker dig som brinner för både ny teknik och gamla gedigna konstruktioner. Har du arbetat inom tillverkande industri tidigare anses det också som meriterande.
Vidare är det viktigt att du är ansvarsfull och noggrann. Du kan se helheten och tycker om att komma med idéer och förslag. För att lyckas med uppdraget har du en stark vilja att utvecklas, är självgående och trivas med att ha många olika kontaktytor. Du behöver kunna uttrycka dig på svenska och engelska både i tal och skrift.

Ansökan
Urval av inkomna ansökningar hanteras löpande.
Om du har frågor kring processen får du gärna höra av dig till Michael Ullén via eller Emma Svensson via på inkommande mail kommer eventuellt dröja något under sommaren.
Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Fagersta
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Fagersta | Civilingenjör / Arkitekt | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola