Inaktiv platsannons

Servicedesk med inriktning mot Microsoft sökes till SEK i Stockholm

2Complete AB söker efter en Servicedesk med inriktning mot Microsoft sökes till SEK i Stockholm.

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter
Är du ute efter nästa utmaning inom IT-support? Just nu söker vi dig som är kommunikativ, gillar problemlösning och vill arbeta med IT-support på en inhouse-tjänst på Svensk Exportkredit (SEK). Detta är en spännande möjlighet för dig som är serviceminded, tycker om att hjälpa användarna med alla typer av problem, har någon typ av erfarenhet av IT-support sedan tidigare och vill utvecklas inom området. Låter det som något för dig?

På Servicedesk kommer du att hjälpa användarna med hjälp av telefon, mail och fjärrstyrningsverktyg. Servicedesk, som är en del av en omfattande IT-avdelning, hjälper sina kollegor inom SEK att se till att deras IT flyter friktionsfritt. Servicedesk hanterar allmänna IT-problem, behörigheter, mail, Office-365, applikationer, mobila IT-tjänster samt har ett inledande ansvar för den tekniska utrustning som står i företagets konferensrum.

Du kommer att tillhöra ett team på 3 personer som sitter tillsammans med IT i SEKs lokaler i centrala Stockholm. Arbetstiderna är helgfria vardagar mellan och Beredskap på kvällar och helger kan förekomma. Tjänsten är en inledande bemanningslösning där du arbetar som konsult via 2Complete hos SEK.

Om företaget
SEK är ett statligt bolag som på kommersiella och hållbara grunder finansierar exportföretag, deras underleverantörer och internationella köpare av svenska varor och tjänster. Finansiering från SEK ger företagen möjlighet att växa och bidrar till jobb och tillväxt i Sverige. SEK bidrar även till industrins omställning för att minska klimatutsläppen.

Under 2021 lånade SEK ut 77 miljarder kronor. För att kunna låna ut pengar lånar SEK upp genom olika instrument på flera geografiska marknader och vänder sig till både institutionella och privata investerare. På SEK omges du av kollegor med bred kompetens och erfarenhet inom exportfinansiering. Här tror vi på laget framför jaget och att de bästa lösningarna nås genom samarbete. Vi är professionella, gör det svåra enkelt och bygger hållbara relationer för att svenska företag ska bli mer konkurrenskraftiga och vinna fler exportaffärer. Detta kombineras med spännande internationella miljöer då våra kunder finns i 60 länder. På SEK får du följa med på en förändringsresa, där kundens behov styr utvecklingen och där din kompetens tas till vara. Välkommen till det stora, lilla företaget som brinner för svensk export. Ytterligare information om SEK finns på

Din profil
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för teknik, som även tycker att det är kul att hjälpa de som inte har samma intresse. Service-känslan och viljan att vara tillgänglig och öppen är minst lika viktigt som din tekniska kompetens. SEK har en mycket avancerad IT-miljö och har ett stort internationellt ansvar. Din roll att hålla dina kollegors teknik flytande inom SEK är således mycket viktig. Du förstår att ett positivt bemötande, viljan att hjälpa och även felsöka och åtgärda fel går hand i hand i denna roll.

Förutom ditt stora intresse för teknik och IT tror vi att du läst tekniskt gymnasium eller har spenderat en stor del av din fritid framför skärmen. Du är envis inför tekniska problem och är inte rädd för att felsöka. Du inriktar dig främst på Microsofts operativsystem och är du bekant med Office-365, Azure AD, Teams eller liknande är det meriterande.

Vi ser gärna att du har någon arbetslivserfarenhet sedan tidigare, gärna inom support, helpdesk, servicedesk eller teknisk kundservice. För att vara framgångsrik i rollen behöver du kunna kommunicera på svenska och engelska obehindrat både muntligt och skriftligt.

Är det dig vi söker? Ansök idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du frågor är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Joel Claeson.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Publicerad den

23-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kundservice / Call center
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Kundservice / Call Center | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola