Inaktiv platsannons

Produktionsplanerare i Falun

Dellner Couplers AB söker efter en Produktionsplanerare.

Om tjänsten

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på

Om företaget
Dellner is considered as one of the leading supplier of Train Connection Systems with 20 offices and workshops across the globe, with the head office in Falun, Sweden. The company provides couplers, gangways, hatches, dampers and Crash Management Systems as well as global aftermarket services for the train manufacturers and operators.
Dellner has over 77 years of experience in producing safe and reliable train connections, providing its customers the cutting-edge products. In 2017 the turnover (180 MEUR) increased by 25% compared to the previous year which showed a fast growth and vast opportunities ahead of Dellner. Moreover, the company is proud of 900 employees located all over the world who contribute to the customer’s satisfaction as well as success and development of Dellner.

För dig som lockas av att verka i en global verksamhet som präglas av öppenhet, entreprenörsanda och professionalism är Dellner helt rätt bolag. På Dellner lägger vi stor vikt vid kompetensutveckling och eftersträvar alltid att kunna erbjuda möjlighet till vidareutveckling inom organisationen. Att samarbete och social samvaro är viktigt råder det ingen tvekan om och vi arbetar aktivt med våra värdeord i fokus; Respect, Action, Joy och Team.
Vi erbjuder ett spännande arbete inom en hållbar bransch i en modern företagsmiljö. Omgivningarna bjuder på fina möjligheter för lunchträning antingen i naturen eller i företagets egna lilla gym.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en tekniskt intresserad person till ett vikariat som produktionsplanerare i Vika, Falun. Vikariatet förväntas starta i slutet på augusti/början på september och gäller fram till med chans till förlängning och övertag av Dellner. Tjänsten innebär att man planerar och styr produktionen för våra tågkoppel och delsystem.
I denna position kommer du att ha stora möjligheter att utveckla dina kunskaper inom planering genom att noggrant planera produktionen mot kundens behov och balansera beläggningen mot kapaciteten vi har i monteringen. Att bevaka inkommande material mot planerade ankomstdatum för produktionen är en del av det dagliga jobbet. Du rapporterar till Operations manager.

Vidare innebär rollen:
• Övervaka och planera den dagliga produktionen mot planerad leverans.
• Detaljplanering, materialstatus, planering av order.
• Hålla monteringens planeringstavla uppdaterad och ge information till montörer och lagerpersonal samt kringfunktioner fortlöpande.
• Kommunicera med andra avdelningar när det gäller återkoppling om materialstatus.
• Ansvarig för planering av alla tillverkningsorder inom en månad utifrån leveransdatum, materialtillgänglighet, kapacitet mm.
• Håll arbetsområdet rent enligt 5S.

Din profil
Vi tror att du som person är positiv och har förmågan att ha många bollar i luften samtidigt. Du ska på ett tydligt sätt kunna kommunicera med kollegor på monteringen och lagret, men även med andra funktioner då jobbet innebär tät kontakt med logistik- och säljavdelningen. Du behöver vara en lagspelare för att lyckas i denna roll. Du behöver snabbt kunna fatta beslut utifrån nya förutsättningar i planeringen. Att du deltar aktivt i vårt förbättringsarbete är en självklarhet för oss.

Vi ser gärna att du har en avslutad eftergymnasial utbildning samt relevant arbetslivserfarenhet från produktion och planering. Grundläggande datorvana är ett krav och kunskaper i M3 eller annat affärssystem är meriterande.

Ansökan
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av Clockwork och jobbar på Dellner.
Arbetstiderna är dagtid, mån-tors och fre

Tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdag så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Publicerad den

27-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Falun
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Falun | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola