Inaktiv platsannons

Fordonselektriker till marknadsledande Zetterbergs i Uppsala

Zetterbergs söker efter en Fordonselektriker till marknadsledande Zetterbergs.

Om tjänsten

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på

Om företaget
Zetterbergs har en lång industriell tradition sedan 1923. Verksamheten bedrivs i Östervåla beläget 5 mil från Uppsala. Antalet anställda är ca 90 st. Verksamheten består av utveckling, produktion och marknadsföring av lastbilspåbyggnader med tyngdpunkt på anläggningssektorn. Försäljningen sker genom egen säljorganisation i Sverige och genom distributörer i övriga Europa.

En spännande arbetsplats, där vi tillsammans arbetar efter våra värderingar, kundvärde, stabilitet, pålitlighet och engagemang. På Zetterbergs blir du välkomnad till en fin verkstadsmiljö, där vi tillsammans arbetar mot gemensamma mål.

Dina arbetsuppgifter
Som fordonselektriker på Zetterberg arbetar du med el-montering på olika modeller av lastbilschassin. Ett varierande arbete med många olika moment. Arbetet innefattar exempelvis inkopplingar av strömkällare, kablage, reläer. Men även montering och installation av arbetslampor, sidomarkeringsljus och extra ljus. Även inkopplingar av kranar och tippar förekommer.

Som fordonselektriker på Zetterbergs blir du erbjuden ett introduktionsprogram för att på bästa sätt lyckas i din nya roll. Genom programmet får du en utförligare upplärning och förståelse för vad arbetet innebär med hjälp av utvald handledare.

Din profil
Vi ser att du som söker har gymnasiekompetens med inriktning fordonsel/teknik eller annan likvärdig utbildning som kunden bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet som fordonselektriker eller likvärdigt arbete men det är inget krav. Vi tror att du som söker har en grundförståelse för el och el-scheman men det viktigaste är att du har ett intresse och vilja att lära dig.

För att du ska trivas i rollen tror vi att du är bekväm med att arbeta självständigt och att hitta lösningar på problem du möter. Du är noggrann i arbetet och sätter kvalitén i första rum. Som person bidrar du med en positiv inställning och engagemang att nå gemensamma mål. Vi ser gärna att du har ett intresse av förbättringsarbete och en vilja att bidra med nya idéer på hur verksamheten kan utvecklas.

Ansökan
Är det dig vi söker? Skicka då in en ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande, dock senast . Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Niclas Andersén på 0733–512791 eller alternativt Tove Roslund på 0733–512794 eller Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Uppsala | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola