Inaktiv platsannons

Montör till marknadsledande Zetterbergs i Heby

Zetterbergs Industri Aktiebolag söker efter en Montör till marknadsledande Zetterbergs.

Om tjänsten

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på

Om företaget
Zetterbergs har en lång industriell tradition sedan 1923. Verksamheten bedrivs i Östervåla beläget 5 mil från Uppsala. Antalet anställda är ca 90 st. Verksamheten består av utveckling, produktion och marknadsföring av lastbilspåbyggnader med tyngdpunkt på anläggningssektorn. Försäljningen sker genom egen säljorganisation i Sverige och genom distributörer i övriga Europa.

En spännande arbetsplats, där vi tillsammans arbetar efter våra värderingar, kundvärde, stabilitet, pålitlighet och engagemang. På Zetterbergs blir du välkomnad till en fin verkstadsmiljö, där vi tillsammans arbetar mot gemensamma mål.

Dina arbetsuppgifter
I din roll som montör hos Zetterbergs kommer du främst arbeta med montering av tunga fordon, arbetsuppgifter inom grundläggande hydraulik, samt en del tekniskt arbete kommer att förekomma.

Din profil
Den profil vi söker till den här tjänsten har en examen från gymnasiet med relevant inriktning, eller annan kompetens som arbetsgivaren upplever är likvärdig. Du besitter kunskaper om hydraulik och liknande kunskapsområden, såsom montering och färdigställande av olika produkter. Truck och traversutbildning är meriterande men inte ett krav. Du ska vara praktiskt lagd och ha ett genuint intresse för att skruva och fixa.

Som person har du en positiv inställning, är nyfiken, noggrann och flexibel. Zetterbergs lägger också stor vikt vid att du är kvalitetsmedveten i ditt arbetssätt. I rollen kommer du att ingå i ett sammansvetsat team vilket gör att du ska vara en lagspelare som har lätt att samarbeta med dina kollegor, men också kunna utföra dina arbetsuppgifter på egen hand individuellt. Du som person får gärna vara intresserad av förbättringsarbete och bidra med nya idéer på hur verksamheten kan utvecklas ytterligare, samt vara en person tycker om och motiveras av problemlösning.

Ansökan
Är det dig vi söker? Skicka då in en ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande, dock senast . Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Niclas Andersén på 0733–512791 eller alternativt Tove Roslund på 0733–512794 eller Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

08-04-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Heby
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Heby | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola