Inaktiv platsannons

Servicetekniker till Strängnäs

2Complete AB söker efter en Servicetekniker till Strängnäs.

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta som Servicetekniker/Industritekniker på en industriportsavdelning i Strängnäs. Vi söker dig som bor i Strängnäs med omnejd och dina arbetsuppgifter kommer att innefatta montage, service, felsökning och underhåll av industriportar, grindar och lastbryggor. Du kommer att medverka vid projektering, arbeta med felsökning och reparationer samt att du arbetar för att stärka relationerna med kunderna. Det krävs att du alltid arbetar med uppföljning och hela tiden återrapporterar till både kollegor och kunder.

Arbetets omfattning är heltid och du arbetar måndag till fredag dagtid. Resor i tjänsten kommer att förekomma, möjlighet till arbete måndag till torsdag finns.

Om företaget
Mer information om företaget ges vid intervjutillfället.

Din profil
Vi söker dig som har en teknisk bakgrund sedan tidigare, det krävs inte att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med portar utan att du har ett intresse av att lära dig. Vi ser gärna att du arbetat med felsökning tidigare och har el erfarenhet, el-behörighet krävs inte. Är du en person som har god samarbetsförmåga, du trivs med att arbeta självständigt, har högt säkerhetstänk och du värnar om goda kundrelationer, då är du den vi söker. Vi ser gärna att du är engagerad, uppmärksam och noggrann i ditt arbete. För att lyckas i rollen krävs det att du behärskar svenska i tal och skrift samt att du har B-körkort.

Är du intresserad? Skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Emily Higgins, 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: Montör, porttekniker, servicetekniker, drifttekniker

Publicerad den

27-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Strängnäs
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Strängnäs | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola