Inaktiv platsannons

FeRex söker svetsare till Byske! i Skellefteå

FeRex Produktion AB söker efter en FeRex söker svetsare till Byske!.

Om tjänsten

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på

Om företaget
FeRex är en mekanisk verkstad i Byske. Strategiskt placerad vid E4 mitt mellan Skellefteå och Piteå. I den 8000 m² stora verkstadslokalen arbetar idag ca 70 anställda. Vår hyresvärd och samarbetspartner, Renholmen AB, återfinns i samma lokaler.

En sak är säkert. Och det är att ingenting är säkert. FeRex är precis som våra kollegor och konkurrenter under stark påverkan av vår omvärld. Råvarupriser, konjunktursvängningar, tillgång till kompetens arbetskraft, ja listan kan göras lång. Men FeRex har en förmåga att bli starkare och större för varje problem och kris som uppstår. Och vi tror den framgången beror på följande anledningar:

* Vi har fått förmånen att vidareutveckla en kvalitetskultur som Renholmen Mekaniska byggt upp sedan 50-talet.
* Vi är ett företag under ständig utveckling både avseende personal, kvalitet, miljö och innovation.
* Vi söker samarbeten och organisationsstrukturer som sparar tid och pengar för både oss själva och våra kunder.

Med andra ord. Vi bygger god lönsamhet på rätta grunder. Och det tjänar både vi och våra kunder på.

Välkommen till FeRex du med. Det kan löna sig.

Dina arbetsuppgifter
Som svetsare på FeRex så har man ett omväxlande arbete där man svetsar både komponenter och maskiner. Viktigt att du som söker har god kunskap inom ritningsläsning och är kvalitetsmedveten! Genom bra samarbete hjälps du och dina kollegor åt för att kunderna får sina produkter på utsatt tid.

Din profil
Vi tror att du som söker är driven, social, kvalitetsmedveten och har goda kunskaper i ritningsläsning. Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt och är nyfiken och engagerad i ditt arbete. För att passa in hos oss ser vi att du är flexibel och anpassningsbar, samt har lätt för att ta egna initiativ samtidigt som du är en lagspelare då det är god sammanhållning i gruppen. Viktigt att du drivs av att säkerställa en hög kvalitet och att leverera rätt produkter i rätt tid!

Vi ser gärna att du har en svetsutbildning eller har arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdig. FeRex arbetar även med robotsvetsning så har du ett intresse av programmering och robotsvetsning så finns det goda möjligheter till utveckling för rätt person.

Meriterande om du som söker har:
Licens för MIG/MAG
Erfarenhet av svetsning
Erfarenhet av tillverkning av komponenter till produktägande bolag
Truck och traverskort

Ansökan
Sök tjänsten via vår hemsida
För frågor om tjänsten, kontakta Maja Lundström via mail:

Publicerad den

23-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Skellefteå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Skellefteå | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola