Inaktiv platsannons

Underhållsmekaniker till Södertälje omgående

2Complete AB söker efter en Underhållsmekaniker till Södertälje omgående.

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter
Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med underhållsarbete? Är du serviceinriktad och trivs med att ha kontakt med kunder? Är du intresserad av att arbeta på ett företag som är under ständig utveckling? Just nu söker vi dig som vill arbeta som underhållstekniker med inriktning mot mekanik till produktions- och fastighetsunderhåll hos vår kund i Södertälje.

Din roll kommer bland annat innefatta att förebygga och avhjälpa underhåll på produktionsmaskiner och transport- och lyftutrustningar. I arbetet ingår felsökning av hydraulik- och pneumatiksystem, lagerbyten samt mekaniska reparationer. Du kommer också ha mycket kundkontakt samt kontakt med medarbetare i produktionen.

Detta är en heltidstjänst där du kommer vara uthyrd som konsult via oss på 2Complete till en början ute hos vår kund. Du kommer arbeta 4-skift samt dagtid 07:00-16:00.

Om företaget
Mer information om företaget kommer vi ge vid en eventuell intervju.

Din profil
Vi ser gärna att du som söker har gått en teknisk utbildning eller har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter så som mekaniskt underhållsarbete. Har du erfarenhet av CNC maskiner, automation eller mekatronik är det högst meriterande. Du talar och skriver svenska och engelska flytande eftersom båda språken används på arbetsplatsen dagligen. Du har truckkort och B-körkort.

Som person ser vi att du har ett brinnande intresse för teknik. Vi ser även att du tycker om att lösa problem, är strukturerad och noggrann i ditt sätt att arbeta. I rollen kommer du både behöva arbeta självständigt och i grupp vilket gör att vi letar efter en person som trivs med att samarbeta med andra. Utöver detta söker vi dig som sprider positiv energi omkring sig, arbetar effektivt samt är flexibel.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryterare Cecilia Keve på telefon eller mejla 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Publicerad den

23-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Södertälje
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Södertälje | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola