Inaktiv platsannons

Utvecklare till Anyday i Umeå

Anyday söker efter en Utvecklare till Anyday i Umeå.

Om tjänsten

Om företaget
Anyday är en designdriven digitalbyrå som formar starka varumärken och användarvänliga tjänster. Vi kombinerar design med teknik och skapar därigenom produkter, tjänster och varumärken som både är tilltalande och lättanvända.

Vi tror på okrånglig kommunikation, täta avstämningar och högt i tak.

Just nu söker vi en engagerade och drivna utvecklare med passion för kodning, som tycker om utmaningar och att lära sig nya saker. Som utvecklare på Anyday kommer du att jobba tillsammans med andra talanger inom design och utveckling för att skapa fantastiska digitala upplevelser.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som utvecklare hos oss kommer du tillsammans med övriga i teamet arbeta för att forma starka varumärken och användarvänliga tjänster. Dina huvudsakliga uppgifter kommer handla om utveckling av webbapplikationer och webbgränssnitt. Du kommer arbeta med dina kollegor i centrala Umeå på ett innovativt företag som har högt i tak och ett stort engagemang för det vi gör.

Din profil
Vi tror att du har något/några års erfarenhet av ramverk som Vue, React, Javascript och/eller AngularJS. Du behöver ha goda kunskaper inom HTML5+/CSS3+ och gärna erfarenhet av databasmodellering och SQL. Vidare har du erfarenhet av ES6+/Typescript och det är en stor fördel om du besitter en god erfarenhet av att utforma och utveckla webbtjänster och API:er. Rollen kräver även mycket goda kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift.

Vi ser att du är junior och driven i att utvecklas i din roll som utvecklare, alternativt ser du dig som medel och på väg att bli senior som utvecklare. Självklart ska du också söka rollen om du redan är senior och känner ett fortsatt driv att utvecklas. Din utbildningsbakgrund är inte det viktigaste utan vi kommer lägga stor vikt vid din personlighet och erfarenhet.

Vi söker dig som är engagerad och driven i det du tar dig an och som är nyfiken och ödmjuk i ditt förhållningssätt. Vidare ser vi att du som person trivs med högt i tak och du gillar att lära dig nya saker, samt vågar testa och tänka nytt och ser lösningar i stället för problem. Din utbildningsbakgrund är inte det viktigaste utan vi kommer lägga stor vikt vid din personlighet och erfarenhet.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning och Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Jennifer Åström Gustafsson på eller Elin Hilli på . Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt, dock senast den 8 augusti via

Publicerad den

27-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Umeå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Grafik / Design
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Umeå | Design | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola