Inaktiv platsannons

Emballagesnickare till kund i söderort i Stockholm

Clockwork Bemanning och Rekrytering AB söker efter en Emballagesnickare till kund i söderort.

Om tjänsten

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på

Om företaget
Mer information om kundföretaget ges vid intervju.

Dina arbetsuppgifter
Vill du bygga lådor utifrån kundens behov? Är du händigt lagd och tycker om snickeri? I denna spännande roll som emballagesnickare får du möjlighet att bygga produktanpassade emballage och paket till ett företag som är världsledande inom sin bransch. Tjänsten är på dagtid, måndag-fredag.

Som emballagesnickare till detta uppdrag jobbar du med att sätta ihop emballage utifrån kundens behov, vilket innebär att arbetet kräver en hel del precision. Du kommer under de två första månaderna bo på annan ort under veckodagarna, för att gå upplärning.
I tjänsten representerar du Clockwork men även vår kund och deras kunder. Uppdraget startar i augusti 2022, sträcker sig minst två år framåt och är i Söderort.

Din profil
Krav för tjänsten är att du har erfarenhet av snickeri eller hantverk. Du har körkort och behärskar svenska mycket väl, i tal och skrift. En merit är truckkort A+B samt att ha arbetat i olika ritningsverktyg. Som person trivs du i att arbeta i lag, och du tycker om att arbeta fysiskt. Att ta eget ansvar och att ha ordning och reda är en annan del av din personlighet. Det är en självklarhet för dig att arbeta med verktyg och du ser lösningar på de flesta problem.

Ansökan
Tycker du detta låter intressant? Vänligen sökt tjänsten via annonsen! Intervjuer sker löpande.

Publicerad den

24-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola