Kundservicemedarbetare till IP-Only i Uppsala

A-hub söker efter en Kundservicemedarbetare till IP-Only.

Om tjänsten

Brinner du för service, är engagerad och målinriktad?
Vill du vara med IP-Onlys resa med målet att alla ska få tillgång till fibernät? Då har vi tjänsten för dig!
OM ROLLENSom kundservicemedarbetare kommer du tillsammans med ditt team ansvara för att hjälpa kunder via telefon, epost och chatt. Du kommer hjälpa till med nya beställningar, svara på frågor kring befintliga ärenden och hjälpa kunderna utefter deras behov. Det är därför viktigt att du är prestigelös och trivs i en kommunikativ roll där du har kontakt med många olika människor. Med hjälp av teamets driv och engagemang så vann dom priset för årets förändringsresa hos Briljant ; Nu har du chansen att vara en del av detta team och Sveriges framtida fiberlogistik!
VI SÖKER DIGFör att trivas i denna roll så tror vi att du har tidigare erfarenhet av service eller kundtjänst. Vi tror att du är en lagspelare som tycker om att bygga relationer med andra människor, både kollegor och ;För att komma in snabbare i rollen tror vi att du har ett intresse för teknik, är engagerad i ditt arbete och har lätt för att lära dig och sätta dig in nya arbetssätt och system. Du talar och skriver flytande svenska och ;Det är också meriterande om du har erfarenhet av försäljning eller ;
OM FÖRETAGET
IP-Only jobbar för att bygga ett hållbart fibernät som bidrar till samhällets digitala utveckling. Dom är ledande inom digitalisering och med sitt showroom som bas i Uppsala vill dom inspirera och skapa förståelse för möjligheterna som digitaliseringen kan innebära för vårt sätt att leva. Du kan läsa mer om IP-Only här.
ÖVRIGTStart: 15 augusti
Arbetstider: 8-17
Placeringsort: Uppsala
Omfattning: HeltidAnställningsform: Detta uppdrag är ett konsultuppdrag som sträcker sig över 6 månader, med möjligheter till förlängning eller överrekrytering.Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta A-hub.

Publicerad den

02-09-2022

Extra information

Status
Öppen
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kundservice / Call center
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Uppsala | Kundservice / Call Center | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola

Ansök nu

Dela jobbannonsen