Konsult inom SQL i Eskilstuna, Karlstad, Västerås, Örebro

Om tjänsten

Är du en lagspelare som vill bli en del av svenska landslaget i it? Gillar du kundrelationer samt har ett stort intresse och erfarenhet inom databaser? Då är det förmodligen dig vi letar efter just nu då vi söker en ny kollega som brinner för databashantering. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

 

Din roll i laget

Du kommer att tillhöra vår fantastiska konsultgruppering i Karlstad, Örebro, Västerås eller Eskilstuna som utgörs av ett stort antal engagerade medarbetare med en unik kombination av kompetenser inom it. Du kommer att arbeta nära våra arkitekter, specialister och säljare men även ha möjligheten att samverka med andra inom just ditt specialistområde på Atea.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

•  Administrera, underhålla och förvalta databaser
•  Felsöka och prestandaoptimera databaser
•  Design och implementation av databaser, SQL-Servrar och SQL-kluster
•  Automatisera och dokumentera arbetet

 

Vad söker vi hos dig?

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och för att trivas hos oss. Vi ser att du är en person med god samarbetsförmåga där du är lyhörd och kommunikativ. Du planerar ditt arbete effektivt, är organiserad och prioriterar väl för att hålla deadlines. Du är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet. 

För att lyckas i tjänsten ser vi att du har följande:

•    Mycket goda kunskaper inom SQL Server och tillhörande komponenter som t ex T-SQL
•    Goda kunskaper inom Microsofts serverprodukter
•    Goda kunskaper inom PowerShell
•    Kunskaper inom Azure SQL
•    God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska

Det är meriterande om du har:

•    Microsoft-certifieringar
•    Kunskaper inom VMware och Hyper-V
•    Kunskaper inom nätverk och kommunikation
•    Kunskaper inom Reporting, Analysis och Integration Services
•    Kunskaper inom Oracle
•    Kunskaper inom övervakningssystem

Vårt erbjudande till dig

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen.
 

Välkommen med din ansökan!

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Mikael Stenman, . Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen, för alla människor då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare. 

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Vi ser fram emot att höra från dig!  

 

#LI-HYBRID

Publicerad den

02-12-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Eskilstuna, Karlstad, Västerås, Örebro
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Ansök nu

Dela jobbannonsen