Inaktiv platsannons

Uppdragsledare/Projektledare för multidisciplinära infrastrukturprojekt inom transport till Sundsvall

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Vill du göra skillnad och vara med och påverka Sveriges framtida infrastruktur inom järnväg och väg? Är du en uppdragsledare eller projektledare som söker sin nästa utmaning och vill vara med på vår fortsatta tillväxtresa? Då kan det vara dig vi söker! Sweco Stora Projekt region Nord/Mitt växer och söker flera uppdragsledare/projektledare.

Varför jobba hos oss?
Sweco har Nordens bredaste kunskapsbas inom anläggning, järnväg, spårväg och tunnelbana. Våra konsulter erbjuder tjänster inom hela kedjan, från utredning och analys till projektering, design samt drift och underhåll av anläggningsinfrastruktur. Vi erbjuder dig en flexibel och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till både teknisk och personlig utveckling.

På Sweco planerar vi några av de största och mest intressanta infrastruktursatsningarna i Sverige. I region Nord/Mitt får du arbeta med många spännande samhällsbyggnadsprojekt. Något som vi bland annat är stolta över är vårt engagemang i uppdraget Gävle central – Gävle Västra samt delar av Norrbotniabanan. Vi har ett starkt fokus på våra kundrelationer. Våra kunder är både offentliga, såsom Trafikverket och kommuner, och privata såsom entreprenörer och infrastrukturägare.

Din framtida roll
Som uppdragsledare/projektledare på Stora Projekt får du inflytande i ditt projekt från anbudsfasen, genom hela projektet till avslut med ditt uppdragsteam. Du ansvarar för, driver och utvecklar uppdraget i nära samarbete med såväl uppdragsorganisation som kund under uppdragets gång. Till din hjälp har du biträdande uppdragsledare, deluppdragsledare, teknikansvariga och många fler uppdragsresurser. Du får möjligheten att arbeta i stora multidisciplinära infrastrukturprojekt med upp till flera hundra konsulter involverade från olika teknikslag.

Vem är du?
Vi söker dig som gillar att göra goda affärer, bidra med kundnytta och tycker om att entusiasmera och leda medarbetare i uppdragsorganisationen. Du är trygg i ditt ledarskap och motivera av att leda andra ledare samt drivs av att kontinuerligt utveckla ditt ledarskap. För att lyckas i rollen behöver du kunna samarbeta och effektivt kunna delegera ansvar och förstå vikten av god kommunikation i både interna och externa relationer. Du delar du våra värderingar om hållbarhet, öppenhet och utveckling.

Dina erfarenheter 

  • Minst 6 års arbetslivserfarenhet av en ledande roll inom infrastrukturprojekt
  • Erfarenhet av att uppdragsleda framtagande av järnvägsplaner och/eller erfarenhet av att uppdragsleda framtagande av förfrågningsunderlag för bygghandlingar
  • Erfarenhet av att utveckla kundrelationer, affärer och uppdragsorganisationen

Meriterande

  • Ett starkt kontaktnät inom infrastrukturbranschen

En god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i både tal och skrift är en förutsättning för rollen.

Placering
I vår region Nord/Mitt finns vi på ett flertal orter. Du har möjlighet till placering på något av våra följande kontor: Falun, Gävle, Luleå, Umeå, Piteå, Skellefteå, Östersund, Sundsvall, Härnösand eller Örnsköldsvik.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 31 mars 2023. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej