Inaktiv platsannons

Hållbarhetsspecialist till LK Armatur i Helsingborg

LK söker efter en Hållbarhetsspecialist till LK Armatur.

Om tjänsten

LK söker en medarbetare som Hållbarhetsspecialist till LK Armatur i Helsingborg. Du blir en viktig del av vårt hållbarhetsteam och får vara med att ytterligare förbättra denna inriktning i hela bolaget.Din nya rollI dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår att:

  • Var med och driva hållbarhetsarbetet framåt inom bolaget och med våra leverantörer.
  • Strategiskt driva vårt arbete mot koldioxidneutralitet.
  • Stötta våra kunder med de uppgifter de begär.
  • Bevaka miljölagar från EU-direktiv till svenska miljölagar och föreskrifter.
  • Vara vår kontakt i de miljösystem vi är verksamma i.
  • Driva arbetsmiljöfrågor tillsammans med respektive arbetsmiljöansvarig.
Vem söker vi?Vi söker dig som har en akademisk examen med relevant inriktning mot hållbarhet. Det är meriterande, men inget krav att du har tidigare erfarenhet av arbete med hållbarhetsfrågor inom bygg- eller fastighetsbranschen. Du är kommunikativ, affärsmässig och van att arbeta i både grupp och självständigt mot tydliga mål. Som person är strukturerad, har en positiv attityd och ett stort driv där du stimuleras av utmaningar och ser möjligheter. Du är duktig på att bygga goda relationer och är en god kommunikatör. Tjänsten är tillsvidare och placerad i Helsingborg.Du kommunicerar väl på svenska och engelska i både tal och skrift. Dina personliga egenskaper och engagemang kommer att väga tungt i rekryteringen. Vad erbjuder vi dig?LK är en familjeägd koncern som verkar globalt inom VVS-branschen och sedan starten 1910 har det hänt mycket och vi är stolta över vår resa hittills. Vår historia bygger på en nyfikenhet att lära nytt och förbättra. Men också en oräddhet för att lägga om kursen när det behövs. Att ständigt förbättra det vi gör skapar på sikt säkerhet och hållbarhet för våra kunder, oss själva och vår omvärld och är vårt bidrag till de kommande generationerna. Vi älskar det vi gör.LK erbjuder dig en trygg arbetsplats med lönsam och positiv företagskultur. Vår utgångspunkt är att allting går att förenkla och förbättra. Därför strävar vi alltid efter att utveckla smartare och mer hållbara lösningar för våra kunder. Du blir en viktig del av ett mångsidigt team som stöttar varandra och har roligt tillsammans. Vi tror på långsiktiga relationer där våra medarbetare har goda utvecklings- och påverkansmöjligheter. Självklart erbjuder vi tjänstepension, kollektivavtal och friskvårdsbidrag. På vår kärriärsida kan du läsa mer om hur våra kollegor tycker det är att jobba på LK.Din ansökanLåter det intressant? Skicka din ansökan med CV och personligt brev till oss senast den 31 augusti. Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Kvalitets- och Hållbarhetschef, Staffan Andersson på På grund av semestertider kan svarstiden bli längre än normalt. Dock återkommer vi så klart med svar på alla era frågor. Vi tar inte emot ansökningar via e-mail.Om LKFör en enklare och smartare vardag Enklare, smartare och mer hållbart – på LK utgår vi alltid från att det finns ett bättre sätt att göra saker. I allt vi gör föredrar vi innovation över status quo och enkelhet över komplexitet. Med den övertygelsen utvecklar vi på LK smarta produkter och systemlösningar för värme, vatten och sanitet.LK Armatur är en ledande ventil- och systemtillverkare i Europa med en årlig produktion av miljontals ventiler för den globala VVS-marknaden. Våra lösningar baseras på en helhetssyn om hur ventiler, styrenheter, komponenter och prefabricerade produkter fungerar ihop. I allt från standard till avancerade specialanpassningar ser vi till att den lösning du behöver idag också rustar dig för framtiden.

Publicerad den

07-11-2022

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Helsingborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Utbildning
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Helsingborg | Utbildning | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis