Inaktiv platsannons

Förskollärare i Örebro

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering söker efter en Förskollärare.

Om tjänsten

Om oss
Clockwork skolrekrytering rekryterar och bemannar all skolpersonal över hela Sverige.

Med stora upparbetade nätverk och fokus på hög kvalité har vi snabbt fått förtroende av Sveriges största utbildningsföretag och kommuner.

Vi är inte ytterligare ett bemanningsföretag, vi är Clockwork - och vi kan skola! Vi har själva bakgrund som lärare, så när ni samarbetar med oss får ni all vår kompetens på köpet.

Läs mer om vår resa:

Om företaget
Älskar du närheten till naturen och möjligheten att utveckla utomhuspedagogik? Då är detta arbetsplatsen för dig! Fridhem förskola och skola har skogen och landsbygden som närmsta granne. Hållbarhet och miljötänk genomsyrar hela verksamheten, exempelvis lagas maten från grunden på plats i skolans kök och de har ett nära samarbete med friluftsfrämjandet.

Det är en liten verksamhet vilket möjliggör för alla barn och elever att känna sig trygga och utvecklas i sin egen takt. Verksamheten drivs som föräldrakooperativ så om du tycker om korta beslutsvägar och möjligheten att påverka och utveckla verksamheten kommer du att trivas här.

Dina arbetsuppgifter
Tillsammans med två pedagoger kommer du som förskollärare att ansvara för en barngrupp om max 15 barn. Du kommer att ingå i ett team med två andra förskollärare från andra avdelningar, ni kommer tillsammans att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet då arbetet är avdelningsövergripande.

Du kommer att arbeta naturnära då den egna skogen med kojby, lekstall och hinderbana är både klassrum och arbetsplats. Som förskollärare tar du ett extra ansvar för dokumentation och att verksamheten planeras, genomförs och utvärderas i enlighet med förskolans styrdokument.

Din profil
Vi välkomnar dig som är legitimerad förskollärare och tar emot nya idéer med uppskattning och entusiasm att söka tjänsten. Om du är intresserad av hållbarhetsfrågor och friluftsliv ser vi det som en stor tillgång likväl om du har erfarenhet av att dokumentera unikum eller liknande plattformar.

Att skapa relationer till såväl barn, vårdnadshavare och kollegor faller sig naturligt för dig. Du tar aktivt initiativ i sociala sammanhang och trivs i en kontext där alla känner alla. Att lösa uppkomna problem gör du snabbt utan att släppa det långsiktiga perspektivet. Som person är du trygg och skapar tillit hos barnen.

Ansökan
Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.
Sök tjänsten via:

I denna tillsättning samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare.

Följ oss:



Få förslag på tjänster som passar dig.


Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Örebro
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Utbildning
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Örebro | Utbildning | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola