Inaktiv platsannons

Betongbilschaufför till Malmö

2Complete AB söker efter en Betongbilschaufför till Malmö.

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta som betongbilschaufför i Malmö. Trivs du med att ha daglig kontakt med kunder samt att du har erfarenhet av att köra tunga fordon, då har vi på 2Complete tjänsten för dig. I rollen som betongbilschaufför kommer du att leverera betong till företagets kunder. Du kommer att ansvara för ditt eget fordon och all utrustning. Vi ser att du trivs med varierat arbete där det vid behov krävs det lilla extra för att göra kunden nöjd.

Vi söker dig som vill arbeta heltid, utgångspunkten kommer vara från företagets fabrik utanför Malmö. Detta är en rekrytering och du blir anställd direkt av företaget.

Om företaget
Mer information om företaget ges vid intervjutillfället

Din profil
Vi söker en person som arbetat med att köra tunga fordon i minst 1-3 år, du har C-körkort samt YKB. Har du erfarenhet av att arbeta med kundkontakt är detta meriterande. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du serviceinriktad, du är ordningsam, lojal och ansvarstagande. Vi ser att du är engagerad i ditt arbete och trivs med att samarbeta med kollegor.

Vid frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Emily Higgins, eller .

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Malmö | Logistik / Transport | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola