Inaktiv platsannons

Medarbetare till terminalen på Arlanda! i Stockholm

BudAB söker efter en Medarbetare till terminalen på Arlanda!.

Om tjänsten

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på

Om företaget
Clockwork söker nu för kunds räkning terminalmedarbetare.
BudAB erbjuder ett utmanade och varierande arbete! Företaget finns för dem som är i behov av leveranser till eller från Arlanda/Sigtuna regionen. Vidare fraktar företaget dagligen gods till och från Uppsala, Stockholm samt Mälarregionen. Företaget arbetar även med att lagerhålla samt packa upp och ompacka gods. BudAB har även tillstånd att köra på Arlanda Airside.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer att variera mellan dels arbete på terminalen med exempelvis arbetsuppgifter som inkluderar inkommande lastbilar som bland annat ska lossas, skadehanteras och pallning av gods för utlastning. Du kommer även få leverera produkter till kund med körning av lätt-lastbil.
Arbetstider: Måndag – fredag två skift.
Start: Omgående
Plats: Arlandastad
Anställningsperiod: Du kommer att erbjudas en sex månaders visstidsanställning med chans till förlängning.

Din profil
Vi söker dig som är positiv och strukturerad samt innehar en god fysisk förmåga. Krav för tjänsten är att du har B-körkort, truckkort A1-4,B1-4 samt kan kommunicera på svenska både i tal och skrift. Det är vidare meriterande om du har erfarenhet av terminal och transportarbete samt förmåga att planera och genomföra körningar på ett effektivt sätt.

Tjänsten är säkerhetsklassad och säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt säkerhetsskyddslagen.

Ansökan
Är det dig vi söker?

Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.
Sök tjänsten via:

Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till Sofia Eriksson på mail:

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Utbildning
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Utbildning | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola