Inaktiv platsannons

Teknisk förvaltare till MTR Facility Management i Stockholm

... Tjänsten som teknisk förvaltare innebär främst att stötta MTR tunnelbanans fordonsunderhållsbolag med förvaltning av underhållsdepåerna. Fastighetsavdelningen inom MTR...

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Tjänsten som teknisk förvaltare innebär främst att stötta MTR tunnelbanans fordonsunderhållsbolag med förvaltning av underhållsdepåerna. Fastighetsavdelningen inom MTR Facility Management expanderar, ansvarsområdena och servicen har växt stadigt senaste åren och planen är att det ska fortsätta. Kraven och omfattningen av fastighetsdriftsleveransen ökar, således måste också kompetensen och metoderna utvecklas och det kommer vara en del av den teknisk förvaltarens områden att bidra i.

Dina huvudsakliga uppgifter är:
Säkerställa status och funktionalitet
Säkerställa att felavhjälpning och underhåll genomförs
Ta fram underhåll och förvaltningsplaner
Nära samarbete med MTRs andra tekniska förvaltare som arbetar med relaterade uppgifter.
Vara kontaktperson för fastighetsrelaterade projekt och sammanhang inom MTR.
Utveckla processer och rutiner

Kvalifikationer

Tjänsten är på heltid och i huvudsak på dagtid. Du har din arbetsplats på vårt Citykontor, inne på Klarabergsviadukten 49, men kommer även att stötta på plats ute på våra depåer. Gruppen du kommer tillhöra består idag av 2 tekniska förvaltare, 2 samordnare och 1 avtalsansvarig. Du rapporterar till Fastighetschef. Start är omgående eller efter överenskommelse.

Du som söker till oss
För att trivas i rollen som teknisk förvaltare är du trygg och kommunikativ med ett prestigelöst förhållningssätt till din omgivning. Du är inte rädd för att fatta beslut och samarbetar väl med berörda parter. Du har ett starkt kvalitetstänk i det arbete du utför och är van vid att prioritera dina åtaganden. Med ett strukturerat och lösningsorienterat arbetssätt driver du dina arbetsuppgifter hela vägen in i mål. Du ska vara positiv och leva utefter MTRs värderingar - där ömsesidig respekt är en av de viktigaste för passa in den gruppen du kommer att tillhöra.

Vidare har du
gymnasiekompetens eller motsvarande arbetslivserfarenhet
minst 3 års erfarenhet av fastighetsdrift
erfarenhet av att självständigt driva egna projekt
mycket goda kunskaper i svenska, samt goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift eftersom en stor del av arbetet innebär skriftlig och muntlig framställan
goda datorkunskaper och använder Office-paketet obehindrat

Erfarenhet krävs

Övrigt

Med oss på MTR gör du skillnad i människors vardag och för samhället omkring oss. Vi utmanar gamla sanningar och hittar nya lösningar för att utveckla oss själva och de samhällen där vi finns. Våra värderingar är den röda tråden i vårt dagliga arbete: utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat. De hjälper oss att skapa nöjda kunder och medarbetare som trivs. Vi är ett stort bolag vilket ger dig ett brett nätverk och möjligheter att utvecklas.

Förmåner
Som anställd hos MTR får du en rad förmåner, som SL-kort med resor i hela Stockholms län och Ticket Rikskortet till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan vi även erbjuda rabatter hos flera träningsanläggningar och företag inom friskvård. I övrigt ges förmånliga erbjudanden hos bland annat MTRX.

Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR?
Välkommen med din ansökan via vår hemsida genom att svara på några frågor och bifoga ditt CV. Vi önskar inget personligt brev och har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Urval och intervju sker löpande. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av urvalstester. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Rasmus Pentilä, Fastighetschef via rasmus.pentila@mtr.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Nyckelord: Fastighet, förvaltning, projekt, underhåll

Om MTR

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 6200 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt även Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen.
För mer information om MTR besök .

Våra kunder inom Facility Management är såväl resenärer, Trafikförvaltningen och MTRs olika bolag. Vårt uppdrag är att tillhandahålla tjänster som gör MTR-koncernen mer leveranssäker samt vara ett konkurrenskraftigt alternativ på marknaden för förvaltning och service. Vår strategi för fortsatt utveckling bygger på ökad effektivitet och konsolidering men även affärsutveckling där vi ser stor potential till extern försäljning av våra tjänster.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast: 2022-11-18
Referensnummer: C96349

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktpersoner

  • Josefina Magnusson HR business partner

    Mail:

Publicerad den

15-11-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)