Distributionselektriker i Norrköping

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Distributionselektriker

Sökes till Norrköping

Är du en serviceinriktad och flexibel distributionselektriker med ett par års arbetslivserfarenhet? Nu letar vi efter nya kollegor till oss på ATS Kraftservice i Norrköping.


Om tjänsten
Som distributionselektriker arbetar du med alla förekommande arbeten inom lokalnät 0,4 – 24 kV, såväl jordkabel som luftledningar. Entreprenaderna karaktäriseras av reinvesterings- och nyanläggningsarbeten men även drift- och underhållsarbeten förekommer.


Du kommer självständigt att planera och utföra arbeten på aktuella projekt, arbeta med kabelskåp och nätstationer, skarva och koppla in signalkablar. Vidare kommer du att utföra anslutningsärenden och kopplingsarbete i distributionsnätet samt göra riskanalyser och egenkontroller.

För den som har erfarenhet och vill utvecklas finns möjligheten att jobba inom alla spänningsområden. 

Din profil
Vi söker dig som har el-teknisk utbildning, gärna med inriktning mot eldistribution eller annan motsvarande yrkesutbildning, samt att du har några års erfarenhet från liknande arbeten. Utbildningar i ESA, Arbete på väg, Heta arbeten och EBRs konstruktioner är meriterande. 

Du skall både kunna arbeta självständigt och tillsammans med andra. Vi värdesätter flexibilitet, ansvarstagande och god kommunikationsförmåga. 

Körkort B är ett krav.


Beredskap kan förekomma. 


Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta VD Staffan Gustavsson, 0707 794004. 

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan, dock har vi en semester att ta hänsyn till, så sluthantering av denna rekryteringsprocess kommer att ske i augusti. 

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss? Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-11-30

Publicerad den

15-11-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Norrköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Norrköping | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)

Ansök nu

Dela jobbannonsen