Distributionselektriker i Kristianstad

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Distributionselektriker

Sökes till Kristianstad

Ta chansen att bli en del av ATS Kraftservice - ett härligt gäng där teamkänslan är stark. Här stöttar och hjälper vi varandra för att nå bästa resultat. Var med och utvecklas tillsammans med oss i en kraftfull organisation med framåtanda. 


Om tjänsten
Som distributionselektriker har du en viktig roll i arbetet med områdets lokalnät 0,4 – 24 kV, jordkablar och luftledningar. Entreprenaderna består av reinvesterings- och nyanläggningsarbeten men även drift- och underhållsarbeten förekommer.


Du kommer självständigt att planera och utföra arbeten på aktuella projekt, arbeta med kabelskåp och nätstationer, skarva och koppla in signalkablar. Vidare kommer du att utföra kopplingsarbete i distributionsnätet samt göra riskanalyser och egenkontroller.

För den som har erfarenhet och vill utvecklas finns möjligheten att jobba inom alla spänningsområden. 

Din placering kommer vara i Kristianstad. 

Din profil
Vi söker dig som har el-teknisk utbildning, gärna med inriktning mot eldistribution eller annan motsvarande yrkesutbildning, samt att du har några års erfarenhet från liknande arbeten. Utbildningar i ESA, Arbete på väg, Heta arbeten och EBRs konstruktioner är meriterande. Du har B körkort. 

Du känner stort ansvar för ditt arbete och tar egna initiativ för att förbättra din och gruppens arbetsätt.  Därtill har du en god samarbetsförmåga och ser det som en självklarhet att skapa goda relationer. 

Beredskap kan förekomma. 


Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta VD Staffan Gustavsson, 0707 794004 elelr HR Kerstin Nilsson, 072 1416659.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.


Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss? Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-11-30

Publicerad den

29-11-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Kristianstad
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Kristianstad | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)

Ansök nu

Dela jobbannonsen